Min absolutte favorit frokost i øjeblikket er grove skiver af rugbrød med kærner smurt med et fint lag dijonaise skiver af blød og mild avocado og fine tynde skiver af tørret oksekød også kaldet bresaola. Desserten er et lille glas spumante som er tilovers efter dagens kage-projekt.
Du behøver vist også rugbrød med den ombygning der står for døren - det lyder i al fald skønt, når det er overstået. Og smart med køkken i kælderen - skal du ikke have det permanent som kagekøkken?
Jeg elsker kager i alle afskygninger, men mest af alt holder jeg af at bage og dekorere dem. Jeg laver kager til mig selv og min familie samt vores venner og bekendte.
Her finder du billeder af kagerne, opskrifter og små step-by-step beskrivelser på figurer og enkle blomster. Fra tid til anden vil du også finde indlæg om alt det andet der gør livet lidt sjovere.
Hvis du har spørgsmål til mig, så skriv en kommentar eller send en e-mail til mig på kagekonen@kagekonen.com
7 kommentarer:
Overdøver rugbrødet ikke de delkikate smagsoplevelser fra avocado og oksekød?
Det er en dejlig spise:)
Næ, det synes jeg ikke Zette...
uhm og hvad betyder dijonaise skiver ? ;-) jeg elsker rugbrød med al slags pålæg :-)
Lene dijonaise er et herligt produkt, som består af mayonaise og grov dijon senep. Skiverne var nu avocado ;-)
Du behøver vist også rugbrød med den ombygning der står for døren - det lyder i al fald skønt, når det er overstået. Og smart med køkken i kælderen - skal du ikke have det permanent som kagekøkken?
Du og din skønne familie ønskes et godt og lykkebringende Nytår med varme kram her fra ønskeøen
Send en kommentar