tirsdag, december 30, 2008

Favorit-klapsammen.


Min absolutte favorit frokost i øjeblikket er grove skiver af rugbrød med kærner smurt med et fint lag dijonaise skiver af blød og mild avocado og fine tynde skiver af tørret oksekød også kaldet bresaola. Desserten er et lille glas spumante som er tilovers efter dagens kage-projekt.

7 kommentarer:

Zette sagde ...

Overdøver rugbrødet ikke de delkikate smagsoplevelser fra avocado og oksekød?

Sifka sagde ...

Det er en dejlig spise:)

Kagekonen sagde ...

Næ, det synes jeg ikke Zette...

Lene sagde ...

uhm og hvad betyder dijonaise skiver ? ;-) jeg elsker rugbrød med al slags pålæg :-)

Kagekonen sagde ...

Lene dijonaise er et herligt produkt, som består af mayonaise og grov dijon senep. Skiverne var nu avocado ;-)

Marianne sagde ...

Du behøver vist også rugbrød med den ombygning der står for døren - det lyder i al fald skønt, når det er overstået. Og smart med køkken i kælderen - skal du ikke have det permanent som kagekøkken?

Marianne sagde ...

Du og din skønne familie ønskes et godt og lykkebringende Nytår med varme kram her fra ønskeøen