onsdag, december 09, 2009

Den lille havfrue.

Da H. C. Andersen i forrige århundrede skrev eventyret Den lille havfrue havde han sikkert ikke forestillet sig at historien senere skulle fortolkes i tegnet form af Disney og hans dygtige tegnere.

Jeg har altid holdt meget af eventyret, som i vanlig H. C. Andersensk stil har så mange lag at man hele tiden ser noget nyt. Med temaer som kærlighed, liv og død er eventyret eviggyldigt og i Disneys version taler det stadig til moderne børn. Således også Cathrine som fyldte 5 år i weekenden.Sidste år var temaet for hendes fødselsdag prinsesser og hun fik derfor to smukke barbiekager. I år skulle det være havfruer, nærmere bestemt Ariel... Kagerne skulle jo ikke ligne sidste års kager, og da tiden var begrænset, så købte jeg to færdige sukkerprint hos kagekompagniet og lod farverne i de to billeder gå igen på borten, som er dekoreret med blomster og sommerfugle.

Indholdet er den klassiske: chokoladekage og jordbærfromage vendt med lækre chokoladestykker.

4 kommentarer:

Bibbi sagde ...

Uhh, så fine de er! Rigtige tøse-kager :D

KageMor sagde ...

Hvor er de yndige!

Helle K. sagde ...

Sikke flotte kager til nogle små piger :)

Ann-Christine sagde ...

Der er så flotte. Det er altså ret genialt at man lige kan købe sådan nogle færdige print til en kage. Men de færreste kan nok trylle dem så flotte som du :)