mandag, januar 18, 2010

Fransk vask og strygning

var det ikke, men næsten.Jeg har brugt formiddagen på at bage, rydde op og style mit køkken, for her til eftermiddag har jeg haft besøg af Liv & Bolig, som er et forholdsvis nyt gratismagasin, som ligger i udvalgte byggemarkeder, bagerforretninger, golfklubber og tæppeforretninger.Næste nummer har et køkkentema og på sin vej rundt på internettet var redaktøren faldet over et par af mine blogposter om vores nye køkken. Så hun spurgte om de mon måtte komme og tage et par billeder og høre om mit køkken og mine kager og måske få en opskrift...
Så jeg bagte citron (fuld)måne a la lagkagehuset, Bedstemors nøddekys, brownie med hvid chokolade og banan-chokolade cupcakes med chokoladesmørcreme og sukkerblomster på toppen.
Nu har jeg så et ryddet og rengjort køkken og en bord fuld af kage, - mon ikke der er en der skal ha' kage med på arbejde i morgen?


3 kommentarer:

Zette sagde ...

Aktiv dame må man sige. Og sikke dog en masse kager, du fik anledning til at lave

Jule Mig sagde ...

Ser lækkert og stort ud dit køkken... !

Og dejlige kage... mums

Mette Drejer sagde ...

Helt fantastisk kagebord - jeg skal have huset fuldt af gæster til planlægning af min søsters polterabend - og de skal have lige netop dette kagebord, for det ser helt fantastisk ud. Røremaskinen er fundet frem :-) Tak fordi du vil lade os andre kopicats finde inspiration her på din blog - du er fantastisk!

Hilsen fra en skabsbager