onsdag, juli 28, 2010

Forfra.

Mine ejendele har indtaget det nye hus og om et par uger følger ham den dejlige og alle hans ejendele.

Haven er bar. De eneste planter, ud over den dejlige store høje bøgehæk, er en rådhusvin, lidt kærmindesøster, en meget lille brombærbusk MED torne og en lille rabarber. Bedet et ca. 14 kvm. og selvom jeg har lidt af pæoen, akelajen og Skt. Hans urten samt hosta og lavendel og nogle fine blå kornblomst-agtige med fra det gamle hus, så bliver det dyrt at fylde det nye store bed. Kæresten har heldigvis både høstanemoner, roser, lavendler, jordbær og rabarber samt et par andre fine stauder, som kommer med på hans flyttelæs. Ligesom en kær ven har lovet stiklinger og overskudsplanter så kommer det til at tage tid før det nye bed står tæt og blomsterrigt.

I mine drømme er bedet en blanding af lyst og nytte. Jeg drømmer om bærbuske, floks og stjerneskærm, kæmpe solhat og duvende valmuer. Kommer tid kommer råd, siger man. Jeg er sikker på, at det nye bed bliver fantastisk, - med tiden. Imens samler jeg frø.

2 kommentarer:

Anne (Kagekrummer.com) sagde ...

"En blanding af lyst og nytte" ja, så kan man vist ikke forlange meget mere ;) Held og lykke med projektet - både det ene og det andet.
Kh
Anne

Signe sagde ...

Jeg har solbær, røde og hvide ribs, som gerne gives til aflægger. Jeg vil antage at de godt kan klare en tur med posten. Jeg har masser af blå iris, som gerne gives til selvhent. Der er også forglemmigej og noget hvid astersagtigt noget. Samt et bjerg af sankthansurt og løvefod. Så hvis du i anden anledning har ærinde omkring Frederiksværk er du velkommen til at få aflæggere. Hos mig har de bredt sig hurtigt.
LIdl, fakta og Aldirg har jævnligt frugttræer og frugtbukse meget billigt.
Men det er et dejligt projekt at kunne indrette det grønne rum helt fra ny. Tillykke med dit nye liv.
Knus
Signe