tirsdag, december 21, 2010

Yoga-kager...


Nej, det er ikke mine kager. Her bliver det ikke rigtig til nogen i øjeblikket. Ikke engang julebageriet har jeg fået gang i. Måske havde det været lettere, hvis jeg havde haft disse udstikkere...

På den anden side, så tror jeg det ikke. Den manglende lyst handler ikke om udstyr men om noget helt andet. Jeg synes nemlig ikke længere, at det er sjovt at bage og dekorere kager. Jeg kan ikke finde lysten og glæden. Det der før var en mellemting mellem leg og terapi, er nu blevet opgaver der skal løses. Og det der "skal" gør hele forskellen. Så jeg holder en kagepause og håber at lysten til at lege og være kreativ med kager kommer igen.

Arbejdet i kommunalbestyrelsen, skilsmissen og flytningen tager hårdt på kræfterne, så indtil videre prøver jeg at finde indre ro med lidt yoga og juleshopping. Og så tror jeg, at jeg vil bruge lidt af mine kræfter på at komme på plads i det nye hus. Mon ikke også det giver lidt mere ro...

Billederne er fundet hos Baked Ideas som jeg håber ikke har noget imod at jeg låner.

7 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Det skal jo helst være sjovt, at have en interesse.
Man kan jo sige, at du har haft nok andet at bruge energi og tanker på.
Hyg dig i din lune stue - eller hvad du nu finder på :)

Sacha sagde ...

En interesse skal helst ikke ende som en pligt, så det er ganske fint en gang i mellem lige at trække stikket ind til at lysten eventuelt skulle melde sig og man slet ikke kan lade være.

Men du ønskes en god jul og håber at der ikke er for mange stakke af byrådsmateriale der skal læses :)

Michelle sagde ...

Hahaha nej hvor er de geniale :D
EJ dem skal jeg selv se om jeg ikke kan skaffe haha :D

Miv sagde ...

De er så lækre! Sådan nogle vil jeg ha'!!

Newyorkerbyheart sagde ...

Ej, hvor er de sjove :-D

Mange hilsner
Birthe

hverdagsmaden sagde ...

Hold da op, hvor er de sjove. Jeg kender da en enkelt eller to, som kunne være oplagte modtagere til sådan en sjov kage.

Marie sagde ...

Det kan jeg godt forstå!! Men jeg håber virkelig at lysten kommer tilbage, for du har en gave ingen andre har.. Jeg har fuldt din side og hold da op nogle flotte ting du har lavet.. få lidt ro og så håber jeg at se skulpture igen ;)
2011 kommer med nye positive vibs.. håber jeg ;)