fredag, juli 18, 2008

Jeg kan...

Jeg følger jo det der begynder-løbe-program og nået til uge 10. Jeg har de sidste 10 uger troligt løbet (eller hvad vi nu skal kalde det) hver eneste mandag, onsdag og lørdag bortset fra 2 gange, hvor det bare ikke kunne passes ind.

I weekenden skal vi til Jylland så lørdagens løbetur blev fremskudt til idag, og da programmets 30 minutters gang-løb-gang var overstået gik jeg små 10 minutter ekstra og fik dermed tilbagelagt 5 km.

Egentlig var jeg ret spændt på, om jeg kunne holde til at løbe, da jeg startede for 10 uger siden, men den langsomme tilvænning og mit ikke særlige hurtige tempo (og lidt voltaren-gel når det er værst) gør at jeg nu tror på projektet. Det er så fedt, og jeg kan mærke at jeg kommer til at holde mere og mere af mine løbeture. Især nu hvor jeg rent faktisk når over i skoven. Til september skal husbonden og hans arbejdsplads løbe DHL stafet, og de har spurgt om jeg vil med, - nu tør jeg godt sige ja...

Husbonden løber troligt sammen med mig og fortsætter så i et for ham mere udfordrende tempo, når mit sidste løbepas er overstået. Det er fantastisk at løbe sammen og jeg tror husbonden er glad for, at jeg ikke kan tale så meget når jeg løber :-)

Om en uge holder vi ferie og tager ikke løbetøj med, så når vi kommer hjem gentager vi uge 11 så mon ikke det går.

6 kommentarer:

Lotte sagde ...

Hvor ER du sej!!!
Du er et levende bevis på at med et realistisk program og tilstrækkelig med viljestyrke kan man nå rigtig langt :-)
Keep up the good work!

Kagekonen sagde ...

Måske det også spiller ind, at jeg ikke går på arbejde eller har små børn og derfor kun skal tage hensyn til mig selv. Men viljestyrken er vigtig og den har jeg altid haft ;-)

Anonym sagde ...

Ja, jeg hepper på dig!!! Super godt gjort. Er selv startet på programmet men er kun nået til uge to og nu kan jeg jo se at det hårde arbejde bærer frugt :-)

Sifka sagde ...

Hatten af, for filan, hatten af!!

Lene sagde ...

stærkt gået (løbet), jeg håber snart jeg kan finde overskuddet til at gå i gang igen, har nu prøvet at starte tre gange på et løbeprogram, men det skal lykkes. Du er mit forbillede :-)

Kagekonen sagde ...

Tak fordi I hepper, det giver lige det sidste...