onsdag, juli 23, 2008

Phew...

Forleden strejkede motorcykel og uanset hvad husbonden forsøgte, så ville den ikke køre. Der røg ferien, var vores første tanke, men så blev vi alligevel eninge om, at vi jo kunne prøve at stille den ud på værkstedet og så håbe, at de måske kunne finde tid til at kigge på den, inden vores ferie starter på fredag...

Igår aftes ringede mekanikkeren og sagde at nu kørte maskinen igen og var klar til afhentning... Jeg gik direkte i køkkenet og bagte chokolademudcake muffins og i morges blev de dekoreret med chokoladesmørcreme og lidt hastigt lavede sukker-klip-klapper... for er der nogen der fortjener en sød hilsen er det vist motorcykel-værkstedet.

Nu er motorcyklen hentet og ferien reddet, phew...

8 kommentarer:

Lotte sagde ...

Åhhh det var godt! Så kan jeg godt løsne op for de krydsede fingre og det tilbageholdte åndedræt ;)
Blev de ikke glade for kagerne?

Anonym sagde ...

Py ha...så gik det alligevel...sikke søde kager :-)

Anonym sagde ...

Hvor er de søde!

Lene sagde ...

Godt med dygtige mennesker:-) og de har helt sikkert nydt dine kager

iben sagde ...

Hej De ser altid så fantastisk lækre ud dine kager, og ville lige spørge om hvordan du får toppingen smurt så fint på er det med en sprøjte og så er cremen godt tyk?
Mvh iben

Kagekonen sagde ...

tak for de pæne ord Iben, og velkommen til. Jeg bruger en sprøjtepose og en tyl, i dette tilfælde en stjernetyl og så sprøjter jeg bare cremen på. Om cremen er tyk eller tynd er vist et spørgsmål om definition, den er sådan tandpasta-konsistens...

iben sagde ...

Mange tak må ud og anskaffe mig sådan en dims for mine første forsøg med at smøre det på ser altså ikke nær så fint ud :)
God weekend

Anonym sagde ...

Hvor er de bare søde, de små sandaler. Rigtige sommerkager. :)