lørdag, december 06, 2008

Kobberbryllup

På mandag har min søster og svoger været gift i 12½ år... så i morgen er hele familien inviteret til brunch.

Jeg har fået lov til at stå for det søde punktum så jeg har bagt banan-chokolademuffins, blåbærmuffins og æblemuffins krydret med kardemomme og kanel opskriften er den sædvanlige. På toppen er der chokoladesmørcreme, italiensk marengssmørcreme og cream-cheese-frosting. Hjerterne og kuglerne er sprayet med spiselig kobberspray mens blomsterne er genbrug fra sommerens bryllupskager, jeg har bare givet dem lidt kobber pulverfarve og en kobberfarvet prik.

11 kommentarer:

Marianne sagde ...

Nøj, hvor jeg glæder mig til mit sølvbryllup om fire år - hvad disker du så op med?

Kagekonen sagde ...

Shabby, jeg ville blive så beæret, hvis jeg fik lov at stå for en kage til jer 2.

Anonym sagde ...

Nøj hvor er de bare flotte! Jeg må helt sikkert holde øje med dit kursus!

Anonym sagde ...

jeg må finde en anledning til at bestille en kage fra dig....der er for længe til sølvbryllup her i huset :-)
Hvis du da kan bestilles :-)

Unknown sagde ...

wuhuu hvor er de fine altså. .

:0)

Lene sagde ...

Æblemuffins, er det med æblemos eller æbletern? Og hvilken "glasur" bruger du til dem?

Kagekonen sagde ...

Lene, jeg har simpelthen bare revet et stort æble med skræl og det hele til en portion dej til 12 muffins, og tilsat 1 tsk. kardemomme og ½ tsk. kanelsukker. Jeg har dekoreret dem med cream-cheese-frostin og det smagte så godt.

Anonym sagde ...

Uhm, hvor ser alle dine kager altså bare lækre ud :) Jeg har tænkt mig at lave tre forskellige slags cupcakes til min fødselsdag på lørdag og er kommet lidt i tvivl om, om en portion IMSC passer til en portion cupcakes - altså 12 stk.? Og det samme gælder chokoladesmørcreme og cream-cheese frosting?

Kagekonen sagde ...

Hm... det kan jeg faktisk ikke lige huske på stående fod Mette, og dog... for du skal i hvert til fald ikke lave mere end en halv portion IMSC til 12 cupcakes, de to andre cremer passer vist sådan nogenlunde, ellers kan du gemme resten i fryseren.

Anonym sagde ...

Okay, mange tak. Jeg prøver mig lidt frem og ja, ellers må resten jo blive gemt til en anden god gang :) Rigtig god weekend.

Anonym sagde ...

Jeg er vild med din side, hvor er det bare inspirende for en mad/kage nørd som mig!
Du er virkelig dygtig, det er jo kunst det der