søndag, juni 14, 2009

Aktiv weekend

Weekenden startede vådt i vådt med regndans på Solbjerg Plads. Sammen med et par tusind eller tre andre løbeglade københavnere deltog vi i Midnatsløbet. Det var første, men bestemt ikke sidste gang, for selvom det regnede så var det en fantastisk oplevelse at løbe blandt løver og giraffer og gennem flodhestehuset. På trods af en akillessene, der stadig brokker sig, gennemførte jeg de 10 km. uden smerter og har heller ikke mærket noget sønderligt til generne de sidste par dage, så mon ikke jeg er ved at være klar igen. Næste mål er udpeget, så i morgen tilmelder jeg mig Erimitageløbet til oktober.


I går gik turen til Rudersdal Stadion, for der skulle heppes på cykelsønnen, der deltog i årets nordic24. Desværre blev hans hold ramt af skader, så de måtte udgå i løbet af natten.


Det betød så til gengæld at der var lidt tid til mig selv i dag, så jeg nuppede en solskinstur på motorcyklen.


Ind i mellem er der også blevet tid til at male lidt paneler, inddækninger og lister i det nye køkken, som nu er taget i brug. Jeg elsker det rum og glæder mig til, vi er helt færdige og har fået alle møbler på plads. Om halvanden uge bliver Myndlingen student, så vi har lidt travlt...

4 kommentarer:

Stine sagde ...

Hvor er du sej - godt løbet :-)

Kageos sagde ...

Om to år, så løber jeg med dig ;) Du er så umådelig sej og helt sikker værd at se lidt op til :P

Anonym sagde ...

Du må da have brug for weekend efter sådan en weekend! ;)

Lotte sagde ...

Du er SÅ sej! Jeg tager virkelig hatten af for din løbeihærdighed.