torsdag, august 06, 2009

Jeg er her endnu.

Hold da op, hvor de seneste dage er gået hurtigt. Weekenden tilbragte vi hos venner i deres sommerhus på sydvestsjælland, og selvfølgelig kørte vi på motorcykler frem og tilbage. Turen hjem gik af små snoede og bakkede veje via Tystrup-Bavelse sø, og det bliver ikke sidste gang vi kører der, for hvor er der smukt.

Vel hjemme sidst på eftermiddagen blev motorcyklerne læsset i bilen. Altså ikke vores egen bil, men en kassevogn lånt til lejligheden, for vi havde pludselig fået mulighed for at tilbringe et par dage med "ræs" i Sverige. Så husbonden snuppede et par fridage og så var der dømt "mini-ferie".


Da der var køremøde kl. 8 mandag morgen, kørte vi hjemmefra søndag først på aftenen, så jeg ikke behøvede at stå alt for tidligt op. Det var skønt at ligge der bag i bilen og se film på den lille bærbare mens regnen trommede mod taget. Næste morgen var det dog knap så hyggeligt...


For regnen fortsatte og vi skulle jo ud at køre... Der var ikke andet at gøre end at tage en dyb indånding og så ellers tage tøj på og få startet motorcyklerne.


Hold da op, hvor var det vådt, men mit goretex køretøj viste sig at være alle pengene værd, for i modsætning til dem der kørte i lædertøj, var jeg faktisk tør da dagen sluttede. I løbet af dagen stilnede regnen lidt af, men helt tørt blev det først i løbet af tirsdag.


Nu er vi hjemme igen. Husbonden er tilbage på arbejde og jeg har gang i en bryllupskage og en topfigur, som skal være færdige inden vi kan tage på sommerferie engang i løbet af weekenden.

3 kommentarer:

Mette sagde ...

Ja sguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - vidste du ville være vild med det!!!

Lene sagde ...

du ser bare rigtig godt ud på den motorcykel :-)

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Du er simpel hen bare for sej!!