lørdag, august 29, 2009

Øl og popcorn.

Ingen kamp i Parken uden øl og popcorn... så hvad var mere nærliggende end at lave netop de to ting, når nu fodbold-veninden skulle ha' fødselsdagskage.
Indholdet er chokoladekage, lyse lagkagebunde, jordbærfromage og limemousse. Og inden I falder helt i svime over popcornene, må jeg hellere røbe, at der er tale om rigtige popcorn. Jeg fandt en opskrift på karamel-popcorn på nettet.

I morgen står den på fest-oprydning og så er der jo "the New Firm" i morgen, så mon ikke vi lige snupper en fadøl eller to med popcorn, mens vi håber på et bedre indsats og resultat end holdet leverede på Cypern i onsdags.

Fortsat god weekend til jer alle.

9 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Jamen - jeg falder i svime over dine fantastiske kager... også selvom pop-cornene ikke er produceret af din hånd ;-)

Husejer sagde ...

Også supersvime her - sæfølig er det ægte popcorn ;)

Clemme sagde ...

Super sjov idé :)

Anonym sagde ...

endnu et par fantastisk kager. Fyldet lyder helt fantastisk, må man spørge hvor du har fundet opskrifterne på det henne?

mvh christina

Brian sagde ...

Hvordan spiser man dem ? hehe

Kjærs Mølle sagde ...

Hej Pia, skal måske prøve at lave en ølkage med inspiration fra din. Hvor stor er "ølkruset" og hvordan har du lavet den? Hvor mange er der kage til?
På forhånd tak - mvh Jannie

Kagekonen sagde ...

Jannie, jeg tror det var 3 kager med en diameter på 15 cm ovenpå hinanden. Det giver kage til omkring 24-28 personer alt efter kage- og fyld type.
Det vigtigste, udover at afstive mellem hvert lag som når man laver en alm. stakket kage, er at forholdet mellem omkreds og højde er nogenlunde korrekt for et ølkrus/-glas.

Kjærs Mølle sagde ...

Hej igen, tak for hjælpen. Vi prøver i næste weekend.... :)

Berit Tromborg sagde ...

Super flotte kager :)
Hvordan har du lavet skummet på ølen :)