mandag, december 28, 2009

Intellektuel poptøs...

Så ser man mig sidde her en mandag eftermiddag med radioen tunet ind på Orientering på P1 og surfer Operabio mens jeg tænker at min bogreol egentlig er lidt fattig og godt kunne trænge til nogle af de klassikere jeg med stor fornøjelse har læst for mange år siden, men ikke fået med i min bogsamling... Så jeg tror at min udsalgsshopping kommer til at foregå i nogle af Københavns antikvariater på jagt efter Anna Karenina, Den gamle mand og havet, Konges fald, Kaninbjerget, Generation X, American Psyco, Hærværk for ikke at tale om Lady Chatterleys Elsker. Jeg er sikker på at de vil klæde hylderne med chicklit, politiske biografier og selvhjælpsbøger og ikke mindst gøre de andre klassikere selskab.

Hvad er det der gør, at jeg lige pludselig higer den slags indput, jeg der normalt hører pop/rock og har TV'et kørende på NEWS/CNN/BBC hele dagen mens jeg læser dameblade, chicklit og bestsellers...

4 kommentarer:

Bibbi sagde ...

Det må være din hjerne der sulter LOL Måske du skulle abonnere på Skalk? :D ;)
Spøg til side, så er det da dejligt at få behov for noget kultur-slowfood...
Go dag!

Kagekonen sagde ...

Fantastisk ord; kultur-slowfood...

Zette sagde ...

Måske trænger du bare til forandring - måske har du bare en periode, hvor du skal dyrke, at Hærvæk er SÅ meget mere berigende end chicklit. Og så skal du altså også have gang i Kirks fiskerne eller noget Lagerlöf fx Jerusalem. Gudeskønt - på flere planer. God fornøjelse og dyrk det, det beriger!

ps. hørte, at den typiske p1 lytter er over 55 - hmmm, jeg er åbenbart for ung til det program - så er jeg da stadig for ung til NOGET :-)

Infotainer sagde ...

Hehe, og jeg er i færd med the faux-pas of all times: at rydde ud i reolen. http://wp.me/pwn7k-kG