mandag, december 21, 2009

Og vi blev som børn igen...

Min far og hans kæreste bor på Fyn, som jo har været hårdt ramt af sidste uges snefald, heldigvis var vejene meldt åbne og udkørsel blev ikke længere frarådet, så i lørdags pakkede vi bilen og satte kurs mod midten af landet.



Og hold da op, hvor var der meget sne ude på de små veje, som kun var ryddet med plads til 1 bil, så der måtte bakkes, tænkes kreativt og klappes sidespejle ind når modkørende skulle passere.

Efter en skøn frokost måtte vi lige ud og se nærmere på sneen...

 

Min far har lige købt en ny traktor, - eller dvs. faktisk er der tale om en rigtig gammel traktor. Eller som cykelsønnen udbrød da han så den "hold kæft hvor er den old school". Og det er den, og sjov at lege med i sneen...

 

Og inden vi så os om, var dagen næsten slut og vi gik ind og varmede os med et glas gløgg og et par æbleskiver inden vi satte kursen mod hovedstaden.

I går var store oprydnings- og rengøringsdag, så nu er huset (næsten) klar til jul. Vi mangler kun lige lidt julepynt, lidt småkager og konfekt og så juletræet, som står og venter ude på terrassen... nå ja og så alle gaverne som skal pakkes ind, men vi har købt papiret :-)

2 kommentarer:

Sifka sagde ...

Nåee, det glæder mig at læse, at jeg ikke er den eneste, der mangler at ordne huset, pynte osv.

Jeg gad godt så'n tur i sneen:)

Kageos sagde ...

Århhh manner manner manner, hvor ser det godt ud!!

Man kan altså snildt pynte uden at have gjort rent først, nullermænnerne skal vel også vide det er jul jul jul? ;)

Kærlige tanker til dig