torsdag, december 10, 2009

Pausekage

I dag havde husbonden og jeg den årlige julegaveindkøbsdag. Dagen hvor vi starter med at spise brunch omgivet af stakkevis af ønskesedler. Idag fik vi klaret 4 af gaverne allerede mens vi indtog den lækre brunch på Café Sommersko - vi besluttede nemlig at købe oplevelser via internettet. Efter en tur rundt i Magasin, et smut indenfor i Illums Bolighus og et smut ned af Strøget med indbygget besøg hos Søstrene Grene var det tid til en pause, og så var det jeg kom i tanke op La Glace. Denne fantastiske tidslomme midt i København, hvor vi altid plejede at indlede juleferien da drengene var små og endnu gik på Zahles skole...



Traditionen var, at vi efter den traditionsrige juleafslutning i Vor Frue Kirke gik ned og drak varm chokolade og spise kage på La Glace. Det er længe siden jeg har været på La Glace og jeg er slet ikke i form til både kage og varm chokolade, så selvom vi var to til at dele, så endte vi med at levne noget af den lækre efterårskage (H. C. Andersen kagen var knap så tung, så den gled lettere ned...)

Således optankende begav vi os ud af byen og fik hentet juletræ og så tømte vi lige en Toys 'R Us... Jeg elsker at købe julegaver til nevøer og niecer :-)

Vel hjemme igen blev aftensmaden sprunget over og benene smidt op, mens computeren, Isabellas og fjernbetjeningen og tekoppen er inden for rækkevidde.

Hvis ikke I siger det til nogen, så tror jeg faktisk så småt at julestemningen er ved at dukke op... I morgen er planen i hvert til fald at kaste lidt ektra glans over det lille hjem og måske også en lyskæde eller to finder vej til havens buske og træer.

3 kommentarer:

Signe sagde ...

Du har i hvert spredt juleglæden helt herop

Grith sagde ...

Ihh... Alle er igang med julegave indkøbene. Føler mig så vældigt bagud efterhånden.

Dejligt at høre at julestemningen er ved at komme.

Bibbi sagde ...

Åhh, så dejligt det er når man kan mærke julestemningen sprede sig :o)