mandag, marts 29, 2010

Weekend sysler.

Nogen gør rent i deres weekends, andre går på museer eller i skoven. Nogen sover længe og spiller computer andre ser film og råhygger med børn og kærester. Nogen spiller fodbold andre ser på, og andre igen gi'r den gas på to hjul på skovens smalleste stier og spor. Andre bliver gift og nogen begravet...


I lørdags blev Peter og Camilla gift og ud over dem selv og datoen ville de frygtelig gerne ha' deres skønne lille datter med på kagen. Kagen er en blanding af de klassiske lyse lagkagebunde og den lette chokoladekage og fyldet er hvid chokolademousse og skovbærfromage.Selv tilbragte jeg lørdagen på en lidt mere trist måde, jeg var til begravelse hos min biologiske far, som længe har været syg. Nu fik han endelig fred, - og det var godt.

Min fars død bragte også noget godt med sig. Jeg tilbragte nemlig fredag, lørdag og noget af søndagen sammen med de af mine halvsøskende jeg ikke er vokset op sammen med.Min søster kom fra Jylland og min bror og hans kone fløj hjem fra USA og pludselig sad vi der i mit køkken og grinede og snakkede som om vi aldrig havde bestilt andet. Det var så hyggeligt og den tæthed vores far ikke formåede at bringe ind i vores liv spirede frem der, lige ved mit køkkenbord. Jeg er så glad, mine søskende er glade og jeg tror faktisk også at vores far ville være rigtig glad, hvis han vidste, hvor meget vi hyggede os sammen.

Min bror og hans kone har heldigvis fået det arrangeret sådan, at de kan blive i Danmark en uges-tid, men de havde ikke lige fået arrangeret overnatning og transport, - så jeg lånte dem min nyrenoverede bil og så drog de afsted mod gamle venner og familie i det fynske og jyske.Jeg benyttede mig af at butikkerne havde søndagsåbent og fik købt flyttekasser til Myndlingen og et par nye Chunk's til mig selv, - man kan jo trænge...

10 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Kondolerer med din far. Det I åbenbart ikke havde mulighed for da din far levede, fik I startet op nu, det bliver forhåbentlig ikke sidste gang I kommer til, at sidde sammen og snakke...

Som sædvanlig en skøn kage fra din hånd. Kan godt lide, at de gerne ville have datteren med på kagen... og lidt sjovt, navnene er også navnene på min datter og svigersøn ;-)

Prophecy sagde ...

Også kondolance fra mig. Jeg kan tilslutte mig Kirsten og har lignende erfaring selv, at efter døden, rykker de tilbageværende tættere sammen, i mit tilfælde også min mor, bror og jeg.

Kagen er bare FABOUSLOUS! Ægtepaaret og babyen er helt vildt cute. Respekt!
(Og hvor er du sød at låne dem din bil)

Anonym sagde ...

Kære Kagekonen;

Først må jeg som andre her på siden kondolere med din far.

Jeg har været inde og se på dine fantastiske kager og jeg må sige, at du er super super dygtig.

Du skriver at du laver kager til familie, venner og bekendte - Jeg kender dig ikke :-) men laver du også kager på bestilling?

Min datter har konfirmation om 1 måneds tid, og tænkte det kunne være skægt med en prof. kage til kaffen.

Venlig hilsen
Tina

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Dyb medfølelse herfra. Dejligt, at I søskende kunne få en god og mindeværdig oplevelse ud af det.

Kagen er sød og skøn. Meget smuk. Er farven på kagen fra 50:50 marcipan / fondant? I så fald hvilken marcipan anvender du?

Camilla

Kagekonen sagde ...

Camilla, denne kage er indfarvet med cream fra sugarflair. Når jeg bruger marcipan bruger jeg omslagsmarcipan fra metro.

Niels sagde ...

Jeg vil gerne rose skoene og ham som købte dem til dig ;-)

Helle sagde ...

Hej!
Laver du kager til andre?
Mvh

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jeg ved naesten ikke om jeg skal gratulere eller kondolere, men nu faar du begge dele, for de er vidst begge passende. Pas paa dig!

Popze sagde ...

Jeg vil gerne sige tak til dig for at du har lavet så skøn en blog :D
Jeg fald over en artikel der handlede om kager, hvor du var blevet interviewet... Jeg må sige at det gjorde stort indtryk på mig da jeg selv er vild med at bage og dekorere kager og andre søde desserter! Du gav mig inspiration og lysten til at virkelig gøre noget ud af det, så derfor har jeg valgt at ville uddanne mig som konditor og jeg begynder her efter sommerferien :)
Først som bager og bagefter som konditor. Jeg har altid elsket at bage og være kreativ, og ville faktisk først være animator (tegnefilms tegner) men frygten for at jeg ikke kunne få arbejde gjorde at jeg valgte at skifte uddannelse. Jeg vil stadig gerne forsætte som animator, men det bliver efter jeg er færdiguddannet som konditor, har fået et arbejde og en fast indtjening. Men din blog har virkelig inspireret mig! Har altid følt at det kun var i U.S.A hvor man havde de flottes og lækkerts kager, dem der virkelig smage af chokolade frem for kakao! Dem der virkelig havde en super lækker frosting frem for en kedelig kagecreme, men da jeg så din blog indså jeg at det også er i Danmark, om ikke andet i et lille omfang. Jeg håber du kan hjælpe en nybegynder bager/konditor elev med gode fifs og tricks :D

Mange tak for din blog og din inspiration - Michelle

Vicki sagde ...

Hej.
Jeg vil bare sige at jeg synes det er meget inspirerende at kigge på din side.

jeg skal giftes til juni og har bestemt mig for at vi laver kagen selv.. var ikke tilfreds med bagerens prøve kage og så må man jo igang selv. Og nu er jeg så kommet til at jeg forsøger mig med et brudepar på toppen. Jeg er nået så langt at jeg har fået lavet ansigter, bukser og den inderste krop på manden, men kan slet ikke finde ud af at lave jakken og håret.. og jeg kan ikke finde noget på nettet.. Du skulle vel ikke have overvejet en how-to-do billedserie med sådan nogle.? Dine er helt nemlig helt fantastiske.
Samt hvad bruger du til at farve prikker med i dine blomster.?

Vicki