mandag, februar 28, 2011

Frem og tilbage fra side til side

Det er ren Nik og Jay når min nye ven går i gang...Jeg har længe ønsket mig en robotstøvsuger, men været usikker på, om de var effektive nok, når man både har dørtrin, løse tæpper og husdyr. Så læste jeg en test af Roomba 563 PET og var solgt. Prisen var dog lige i overkanten, men da jeg i går ved et tilfælde så den nedsat med 1700 kr. i Elgiganten så slog jeg til.

Dyret skulle lade i 16 timer første gang, så det var først her til morgen jeg kunne trykke på "clean". Og hvilken fryd. Kattene er lidt skeptiske, jeg elsker den allerede, men skal nok lige ha' sat et par ledninger eller tre fast under skabe og bag sofaen.

Det eneste den mangler er et navn. Har du et bud?

5 kommentarer:

Therese sagde ...

Tillykke med den lille ny :-)

Hva med Roberta, Ruth eller Ritta ?

Anette sagde ...

Tillykke med den. Jeg har samme model og vi har boet godt sammen i 1½ år. Katten var på vagt i starten, men nu sover hun fra støvsugningen. Min hedder Møgkællingen. Navnet på en kollegas er Madammen.
Den bliver du meget glad for.

Lotte sagde ...

Ha ha, min første tanke var også Roberta. Dernæst bare Berta/Bertha.

Min mormor har en og er meget glad for den - hendes udfordring er nemlig, at hun ser meget, meget dårligt og så er det svært at opdage krummer og kattehår.

Fru Wind sagde ...

Vi har også en og eeeelsker den. Den støvsuger faktisk bedre end, når vi gør det i hånden. Vores hedder Britta opkaldt efter en temmelig sur og stresset sygeplejerske på barselsgangen;o)

Knus Line

lone.g sagde ...

Hej Kagekone
Hvad med Prop til din kost og Berta til støvsugeren!
Måske Kim, ham der kommer fra .... og går ikke før alt er i orden;-)
Hilsen Lone.g