mandag, november 14, 2011

Udlængsel

Det sker flere gange om året. Typisk når januars mørke bliver aller mørkest og det aldrig rigtig bliver lyst, men også når efteråret tager fat og kulden sniger sig ind og bladene falder. I år er ingen undtagelse og selvom jeg har været afsted i år, så fristes jeg, når avisen skriver om uhørt lave flypriser og min indbakke fyldes af fristende billedrige mails, der lokker med forføriske rejser til rismarker i Vietnam, elefantridning i Thailand, hindu- og hippieliv i Indien, pyramider i Mexico og regnskov i Brasilien.

Der står dog ikke umiddelbart store udlandsrejser på programmet foreløbig, men derfor kan man jo godt drømme lidt i selskab med Google mens julen så småt nærmer sig.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der kan jeg så godt følge dig! Selvom jeg nu egentlig godt kan lide den mørke tid, vinteren og dens kolde og ikke mindst våde dage og nætter. Så er trangen, lysten og længselen efter at se eller gense endnu et stykke verden stor. Dog er jeg priviligeret for i år alene har jeg besøgt London, Paris og Karpathos. Men det er som om det ikke helt mætter nok. Jeg håber stadig en dag at kunne slå pælene fast et sted derude.

Lotte sagde ...

Puha, jeg har det ligesådan. Vi burde jo være godt på vej til Cap Verde nu, men skippers helbred har slået en bremse i projektet på ubestemt tid og jeg kan næsten ikke klare tanken om endnu en ventetidsvinter i mørek, kolde Danmark. Så jeg drømmer også...