fredag, januar 20, 2012

Dressed up bradepandekage

Der var generalforsamling i vælgerforeningen i går aftes. Den slags kræver kage, men da jeg havde andre aftaler i løbet af dagen, havde jeg været forudseende og ikke lovet andet og mere end en bradepandekage.

Sådan gik det ikke helt, for med Cricut'en er det faktisk ret hurtigt at lave lidt dekoration... Så jeg rullede fondant ud i 3 farver og satte Birthday-patronen i maskinen og 1-2-3 så var den fikset.
Chokoladekagen fik et lag frosting med hvidchokolade og en stribe kulørte non pareilles og så op pynten. Havde jeg haft mere tid, kunne man sagtens forestille sig, at jeg havde glattet frostingen endnu mere og at jeg havde lavet fine rosetter langs kanten, men nu skulle det altså gå lidt stækt.


Da jeg alligevel havde maskinen fremme og havde rullet fondant ud, så skar jeg lidt ekstra figurer og bogstaver til fremtidige projekter. Sukkerdekorationerne kan holde sig i månesvis, og det er jo altid godt at have lidt på lager.

5 kommentarer:

Sommerfugl sagde ...

Det er simpelthen en smart maskine. Håber du vil skrive en masse mere om hvordan, hvad og hvorledes man gør - er lidt fascineret af den og Meget nysgerrig:)

Tanja sagde ...

Imponerende, meget andet kan jeg ikke sige. Og så skriver du at det bare lige er en hurtig kage. Så skal du se min kage når den er hurtig :)

Lene's kage-design sagde ...

skøøøøn maskine :)

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Ei altså den maskine er da fantastisk :-)

Anonym sagde ...

Må man spørge, hvor den er købt og hvad koster den?