torsdag, maj 07, 2009

Det lysner.

Den oprindelige plan holdt ikke helt. Køkkenet var ikke færdigt til påske... Det bliver heller ikke færdigt til min fødselsdag, men det går altså fremad og der er ikke lang vej igen.
I dag blev vores bordplade leveret og i morgen kigger husbonden nærmere på emhætten, så mangler vi bare at få kogepladen, opvaskemaskinen, Quookeren, vandhanen og de sidste stikkontakter monteret og tilsluttet og så er køkkenet funktionsdygtigt.

Jeg mangler stadig at male vinduespartierne og der mangler også stadig noget inddæknig og lidt fejelister. Og så skal skydedøren og indfatningen ind til den nye garderobe færdiggøres, men det er jo småting, er det ikke...

8 kommentarer:

Sifka sagde ...

Det begynder da at ligne et køkken temmelig meget;)

Shabby - Marianne sagde ...

Det ser brandgodt ud og hvordan skal du fylde alle de skuffer med ting og sager - du får dejlig god plads....

Stine sagde ...

Hvor ser det lækkert ud. Det skal være skidt før det bliver godt ;-)

Karen sagde ...

Hvor ser det dejligt ud! Når du først har haft en quooker i huset i 1 min, så kan du ikke leve uden den! Jeg har fx lige brugt min til at smutte mandler på den fede måde..til brug i dine rabarber muffins! Så du er både imine og min mands tanker i aften hehe..Åh hvor er det godt at du vil dele dine opskrifter :)
TILLYKKE m kørekortet forresten!

Kirsten sagde ...

Det køkken ser da bare super ud ;-))

Anonym sagde ...

Hej, jeg hedder Katrine og jeg har læst din blog i efterhånden et år. Jeg er fuldstændig vild med dine fantastiske kager. Forleden dag fandt jeg en butik, der sælger sugar paste, så nu vil jeg selv forsøge mig. Du skriver at kagen skal dækkes af smør-creme inden man kan komme sugar pasten på, men jeg kan ikke finde en opskrift på smør creme. Du er velkommen til at skrive til mig på katrine_baadsgaard@yahoo.dk.

Sivsko sagde ...

Hvor er det bare blevet fantastisk. Kan godt forstå du begynder at glæde dig. Jeg sukker også efter nyt køkken, men en ting ad gangen. Nu har jeg snart fået nyt badeværelse og ting tager tid og øv øv penge....

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Ooooh, hvor ser det bare spaendende ud! :)