mandag, november 02, 2009

Og de sagde ja...

Min skønne veninde og hendes dejlige mand sagde ja til hinanden i fredags. Eller dvs. faktisk havde de allerede sagt ja, for de rokkede ved traditionerne og lagde ud med bryllupsrejsen og sagde ja hinanden på rådhuset i New York City.


Bruden og gommen er begge aktive og engagerede mennesker med en stor omgangskreds, så vi var mange der var mødt op for at overvære velsignelsen og efterfølgende fejre det skønne par, så der skulle en stor kage til.


Jeg lod mig inspirere af årstiden og dekorerede kagen med kastanjer, agern og blade af flowerpaste i 3 forskellige farver, børstet med pulverfarve i rød, gul, brun og grøn.


Kagen indeholder de klassiske lagkagebunde stænket med lidt amaretto og lagt sammen med hvid chokolademousse og jordbærfromage.

Resten af weekenden gik med valgarrangement i det lokale indkøbscenter og uddeling af valgbrochurer og en lørdag aften med skøn mad og vin i selskab med et par af vores gode venner.

6 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Hvor er den flot !!!

Balladen sagde ...

Først lige: himmel og helvede den er sindsygt flot den kage!!!

Hvordan laver du så mange lag uden den styrter sammen? Og hvordan får du kanterne/overfladen så pæn?

Helle K. sagde ...

Hvor er det en smuk kage - anderledes på den fede måde :)

Held og lykke med al valghalløjet.

Laila-H sagde ...

hvis den smager bare tilnærmelsesvis så godt som den ser ud, er der nok flere med ondt i mavsen efter festen

Kagekonen sagde ...

Tak skal I ha :)
@ Balladen, du kan se teknikken her: http://www.bakedecoratecelebrate.com/techniques/stackedconstruction.cfm?cat=8

-Pernille sagde ...

For en i hulen! Jeg er SÅ imponeret! Det er nok den smukkeste kage og du har virkeligt lavet mange flotte af slagsen. Laver du kun kager til folk du kender eller kan man bestille en kage hos dig hvis man en dag skal giftes? Eller kender du nolge i det midtjyske der også laver så smukke og fantastiske kager?
Pernille