mandag, oktober 24, 2011

1-2-3

Jeg lovede en arbejdsbeskrivelse på de uhyggelige halloween cupcakes. So here goes.


Udover sugarpaste i hvid, blå, gul, rød, orange, grøn, rød og sort brugte jeg: den uundværlige duster, lidt neutralt fedtstof, en lille rullepind, en rund udstikker der passer i kagernes størrelse, en båndudstikker, en sort og en rød fødevaretusch, en lille pensel og lidt vand samt div. små udstikkere i runde, trekantede, ovale osv.

Har du ingen mini-udstikkere, så brug bag-enden af en tyl til at udstikke øjets iris og tyllen til pupillen. Det er utroligt hvad en rød fødevaretusch kan gøre ved et øje...


Har du ikke en mandelformet mini-udstikker, så brug en rund og gør den spids i enderne med fingrene eller en lille kniv. Har du ingen mini-trekant-udstikker, så skær trekanterne i frihånd. Vinklen på øjenbrynet afgør hvor uhyggelig din zombie skal være.


Skelleton bliver uhyggelig på en sød måde med ovale øjne og bekymrede øjenbryn og den mellemfornøjede mund. Skal han være mere scary så skal du ændre lidt på vinklen af øjenbrynene og lave streger på munden i stedet for "bølgen"


Mumien er "tilfældigt" placerede hvide strimler på en hvid bund og et par mandelformede gule øjne. Super simpelt og meget effektfuldt.


Jack-o-Lantern har en fejl, jeg har glemt at markere hvor toppen er skåret af græskaret... Bortset fra det er han let at lave. Men husk den takkede markering i toppen, når du selv laver ham.


Flagermusen er så fin og gøres uhyggelig med et par små ovale gule øjne. Har du tid, så lad den udstukne flagermus tørre med "løftede" vinger for større effekt. Vi var sultne, så vi kunne ikke vente på at vingerne tørrede. Jeg tror også flagermusen ville være fin på en gul fuldmåne som baggrund.


Det var mine bud på et par nemme og hurtige halloween dekorationer til dine cupcakes. Hvis du ligger en plastikpose over dem efterhånden som du har dem færdig, holder de sig bløde, så du kan forme dem med indersiden af hånden, når du skal sætte dem på dine cupcakes. Jeg sprøjter lidt smørcreme på kagen inden jeg kommer den færdige dekoration på. Man kan også lave dekorationerne lidt mindre og lade dem tørre inden man sætter dem på kagen.

1 kommentar:

Linda sagde ...

Jeg hopper lige på som fast læser, for det her er en fantastisk "how-to"...