onsdag, oktober 26, 2011

Rejseminder

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at rejse. Jeg elsker at opleve nye steder og jeg holder umådelig meget af det sydeuropæiske temperament. Noget af det jeg altid skal nå, når jeg er afsted, er at kigge forbi et helt almindeligt supermarked. Og ofte er det her, jeg finder mine souvenirs. I mit køkken er der pt. olivenolie fra Toscana, Mojo Verte fra Fuerteventura, stærk røget paprika fra Barcelona, rosmarin honning fra Provence, safran og kaffe fra Rom og te fra London.


Jeg elsker at dvæle ved et ferieminde, når jeg putter honning på min morgengrød, eller krydrer min aftensmad for ikke at tale om gensynet med Rom, når jeg drikker en kop hed espresso.

Køber du souvenirs med hjem, når du er ude at rejse?

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg gør præcis det samme. Fra min sidste tur til Grækenland har jeg oregano, vild timian, olivenolie og honning med hjem i tasken. Fra Paris mørk chokolade til de kolde aftener, kaffe, ost og ikke mindst brød fra det fantastiske bageri i Rue de Marseille som nu ligger i fryseren. Men derudover så har jeg altid en køleskabsmagnet med fra hver en rejse, det har jeg haft lige siden bryllupsrejsen til NYC

Kagekonen sagde ...

Jeg begyndte at købe magneter med hjem efter jeg blev skilt forrige år, så nu har jeg magneter fra London, Fuerteventura, Lund, Barcelona, Firenze og Rom ;)

Deborah sagde ...

Jeg køber også ting med hjem, men har indtil nu ikke købt noget sådan konsekvent. Men faktisk købte jeg en magnet nu her, da jeg var i England i foråret.

Apros pos det med, at du er blevet skilt, så skal du vist lige opdatere din profil :-)

Kagekonen sagde ...

Godt spottet Deborah. Jeg har opdateret profilen nu :)