lørdag, maj 31, 2008

Der var en, der var to, der var ... på cykeltur

Personaleforeningen på husbondens arbejdsplads havde arrangeret udflugt til Hven i dag, så ansatte, ægtefæller og kærester samt børn i alle aldre mødtes i morges ved kajen i Helsingør. Efter morgenmaden på færgen og den efterfølgende udlevering af frokost og drikkevarer i små køletasker, var vi klar til at prøve kræfter med de gule cykler på den solbeskinnede ø.



Første stop var Thyco Brahe museet desværre var der ikke plads i observatoriet, så nu har vi en god undskyldning for at vende tilbage... Selvfølgelig måtte vi også lige en tur gennem den smukke renæssance have hvor en af pavillonerne rummede det smukkeste skakbord.

Videre ud i det sommer smukke skønne landskab, der bragte minder om rødgrød med fløde og barndommes cykelture under sommerferierne hos bedsteforældre i Sønderjylland.



Pludselig sagde husbonden: "træk lige maven ind..." og da jeg så billedet han tog umiddelbart før dette, så tilgav jeg ham på stedet...


Desværre var der ikke tid til en pause på Glasfabrikken...


Så turen gik videre op og ned af små snørklede stier langs den smukke kystlinie...


Frokosten blev indtaget i en skøn lille havn i selskab med en mor og hendes nysgerrige unger. Faderen var lige inden for rækkevidde, men var ikke til meget hjælp når det gjaldt børnpasning...


Efter således at have indtaget både mad og drikke var vi klar til at køre den sidste etape, af dagens små 12 km...


Inden vi så os om, var vi tilbage ved udgangspunktet for dagens cykeltur. Tilbage var kun en times sejltur inden vi gik i land kun et par hundrede meter fra Kronborg.


I morgen er det sønnens tur til at cykle, så vi kører til Sydsjælland og hepper...

2 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

det ser dejligt ud....og hyggeligt med ællinger til frokost..mener som selskab....og sikken et godt vejr....

Kagekonen sagde ...

anita, det var så hyggeligt og vejret var ubeskriveligt godt...