søndag, maj 04, 2008

Kagekonens is...


Måtte lige ud at cykle en lille tur på den lyseblå efter aftensmaden. Husbonden havde lyst til is, så vi cyklede op på tanken. Den lyseblå har kurv på og i den landede Phish Food og Peace of Cake som jeg simpelthen var nød til at prøve, man er vel kagekone...

11 kommentarer:

Lene sagde ...

dumt spørgsmål, men er det en god is, har aldrig set det mærke før?

Sifka sagde ...

Endnu en mangel i mit univers:)

Zette sagde ...

Nu er jeg måske vel kritisk, men ostekage-is, det lyder simpelthen for klammo...
Jeg har heller aldrig smagt BenogJerry-is, men hørt mange tale om det. Har altid forestillet mig det med mogm's eller smarties,og der er jeg sgu nok for kedelig i min issmag....
Skummelt foretagende, du der har gang i, kagekone!

Kagekonen sagde ...

Isen var faktisk udmærket.

Ben & Jerry icecreame er et amerikansk foretagende, som laver rigtig god is, og som har nogen smagsvarianter som er på en gang overraskende og (ofte) fantastiske. Det er dyr is, men værd at prøve...

Line sagde ...

Nej, nej, nej, nej, nej nej.. Dén der er miiiiiin is!

I det hele taget har Ben and Jerrys meget godt at byde på og selvom "ostkageis" lyder klamt, så skal det bare prøves. Den er min helt klare favorit og jeg kan ikke gennemleve en hel sommer uden en 10 stykker af den. Isen er fed, frisk og kagekrmmerne himmelske.
Men jeg må dog indrømme at cookie dough (småkage dej) er lidt for kvalm selv til mig. Det er å den eneste variant jeg undgår.

Til de der ikke kender Ben and Jerrys skynd jer hen i 7-11 eller til Tyskland hvor de købes billigere. Det er meget tydeligt lavet på ægte fløde og så er der overdrevet meget ufatelig lækker fyld i. Åh, jeg kunne være en omvandrende reklamesøjle for det mærke.

Hmmm, så snupper jeg mig lige mine 300 g grøntsager nu, før jeg går helt i selvsving...

Det lyder som om din nye cykel kan bruges til rigtigt mange gode ting ;-)

Line sagde ...

Undskyld alle mine tastefjel..

Zette sagde ...

Jeg er på ingen måde overbevist - har jeg bare lige behov for at tilføje, nå!

klappeklappekage sagde ...

Phish Food :bøjermigistøvet: og Baked Alaska :savler: Har endnu ikke prøvet Peace of Cake - men den kommer da på min to do liste ;-)

Kagekonen sagde ...

Zette, du er simpelthen nød til at prøve... det er fænomenal god is, - bedre end paradIS. Bare hold dig fra cookie dough, som er for skummmel.

Helle K. sagde ...

Har heller aldrig set den, men selvfølgelig måtte du :)

Line sagde ...

Zette, du er overbevist når du har smagt den.