onsdag, maj 07, 2008

Ny form...


Mange gange har jeg sagt at min form, var kageform... men i det lange løb er det jo ikke sundt. Jeg har derfor jævnligt luftet stængerne, men det er ikke blevet så meget, som jeg havde lovet mig selv...

For år tilbage var jeg super aktiv og i ret god form; jeg løb, cyklede og klatrede en hel masse, - så kom jeg til skade og kunne hverken løbe, klatre eller cykle i lang tid. Så begyndte jeg at læse og så var tiden ligesom ikke til det, med studier, børn og mand og alt hvad det fører med sig.

Min fibromyalgi gør selvfølgelig sit til, at jeg ikke får rørt mig så meget, som jeg burde, for det er altså svært at komme igang, når man gør ondt, - også selvom jeg ved at det gør godt bagefter. Sammen med en veninde er jeg dog kommet lidt igang jeg sprang over i sidste uge, da jeg ikke kunne overskue det, men igår var vi tilbage i vandet. Jeg bryder mig egentlig ikke om at svømme, men når vi er to, og vi kan grine og snakke mens vi plasker, så går det lettere.

Husbonden han løber... dvs. lige nu holder han pause pga. forrige uges ulykke, men kender jeg ham ret, så forsøger han at komme i skoene i løbet af næste uge, for lægen har givet grøntlys til langsom opstart. Jeg har ofte cyklet med ham, når han skulle løbe, men savner rigtig meget selv at løbe, så her til aften greb jeg chancen og fik luftet de løbesko jeg købte billigt i påskeferien. Jeg starter langsomt op, og så var ideen at husbonden kunne "hoppe med" engang hen i næste uge...

Myndlingen har også snakket om, at ville med, så hvem ved, måske render vi alle rundt i Vestskoven i løbet af sommeren.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

He he, den var meget go´ -kageform ;-)

Det er perfekt løbevejr i øjeblikket, et godt tidspunkt at starte op på :-)

Helle K. sagde ...

jeg synes altså overhovedet ikke at det er godt bagefter :(

Kagekonen sagde ...

helle k. jeg løb jo kun 3 min. i alt resten af turen foregik i (rask) gang, så det var til at overkomme, og jeg er faktisk slet ikke øm idag.

valdemarsro, det var såååå skønt og jeg glæder mig faktisk til jeg skal afsted igen på lørdag ;-)