mandag, november 03, 2008

København

Jeg elsker København. Byen som var min by i 13 år, - jeg fortryder ikke at vi flyttede ud, men jeg savner byens puls og dens væsen. Og selv om jeg bor forholdsvis tæt på København, kommer jeg der alt for sjældent.


Idag havde jeg dog et ærinde på Vesterbro og så var det jo nærliggende at fortsætte ind til Indre By. På Jarmers Plads var der rødt lys, så jeg benyttede lejligheden til at tage dette billede af Jarmers Tårn, som er den sidste rest af den gamle bymur.

Jeg parkerede bilen på Israels Plads og gik en tur op ad Fiolstræde, hen ad Krystalgade og tilbage ad Købmagergade og Frederiksborggade. Jeg kiggede på vinduer og sugede indtryk til mig, så nu kan jeg lidt igen... og tænk, jeg købte slet ikke noget. Skulle ellers have haft noget Noro strømpegarn, men det var udsolgt hos Uldstedet så nu har jeg bestilt det fra Sommerfuglen via nettet.

7 kommentarer:

MrsCute sagde ...

Ååååh, hvor kan jeg nikke genkendende til det du skriver. Jeg elskede også byen og nød at være en del af det pulserende liv i de 14 år den var min. Men da vi fik børn føltes det som det eneste rigtige at flytte til et roligere sted. Men ih hvor jeg nyder at komme på besøg en sjælden gang imellem. Alt for sjælden desværre. :-)

Lene sagde ...

For en jyde skal man langt ud før det ikke er København ;-)men jeg glæder mig til at jeg får tid til at komme til København

Anonym sagde ...

Hvad skal du trylle frem af Noro strømpegarn? Det er så smukt - og jeg er mindst lige så nysgerrig ;-)
Veninden er ved at strikke en trøje i vaffelmønster, beregnet til pind 3, jeg overvejer om jeg skal abe efter og forsøge mig med Noro Strømpegarn. Måske...

Kagekonen sagde ...

Stine, jeg aber efter dig og hækler firkanter... masser af firkanter med blomster på ;-)

Anonym sagde ...

Det kan jeg godt forstå - jeg er SÅ glad for mit blomsterhalstørklæde. Jeg havde det på ved tandlægen i dag, og så var det pludselig knap så frygteligt at skulle afsted. Jeg glæder mig til at se "kage-varianten" ;-) God hæklelyst.

Anonym sagde ...

Hej Kagekone.

Utroligt så forskellige vi er - men dejligt, det gør livet lidt mere spændende:) Lige så glad jeg er for et smut til København, for at mærke pulsen og mylderet, lige så glad er jeg for at kunne tage væk og komme hjem til stilheden på landet.

Det lyder spændende med dit projekt med strømpegarnet Held og lykke!

Forresten - jeg nyder din hjemmeside og er fascineret over dine evner inden for dekoration af kager. Tit finder jeg inspiration til egne kager og madlavning, tak for du deler.

Fortsat god dag, Tina.

Kagekonen sagde ...

Tak for de pæne ord, og velkommen til Tina. Som du så fint peger på, er det netop vores forskelligheder der gør livet interessant.