torsdag, marts 12, 2009

Bordtennis.

Nicholas er vild med bordtennis og kage... og idag fylder han 10 år, og sådan en rund fødselsdag skal fejres med maner!


Jeg synes også det var skønt med en udfordring, så jeg lavede denne chokoladekage fyldt med jordbærfromage og chokolademousse. Bats og bold er lavet i sugarpaste tilsat lidt tylose, men nettet har jeg snydt med... jeg kunne simpelthen ikke finde en måde at lave det på, der var solid nok, så jeg klippede en strimmel af et stykke skridsikkert underlag og rullede om to grill-spyd, voila et stk. bordtennisbord med net.

6 kommentarer:

Husejer sagde ...

Damn - du overgår bare dig selv, hver eneste gang - den bliver et totalt hit!

Sif sagde ...

Fed kage! Gu ved om det der sugar veil ville kunne bruges til net? Jeg aner ikke hvor holdbart det er dog.

Anonym sagde ...

hej
hvor du god. jeg bruge din side meget er næsten inden og kigge hverdag bare lige for at se om der er noget nyt. håber jeg bliver lige så god en dag øver og øver laver midst en kage om ugen.
men jeg har lige et ? hvordan får du dine bunde så fine? bruger du bagepapir eller smør du formene med noget håber du gider give e kort svar.

Kagekonen sagde ...

hej anomyme og tak for de rosende ord. Jeg bager mine bunde som hele kager i gode forme, som jeg har i flere faconner og størrelser. Desuden lægger jeg kagerne sammen i formen så de bliver lige på kanterne. Om jeg smører formen eller forer med bagepapir er lidt med forskel, undtagen hvis det drejer sig om lagkagebunde, som bliver bedst hvis de bages i en form der kun er smurt (jeg bruger bagepapir) i bunden.

Louise sagde ...

Har arbejdet lidt i sugarveil. Og jeg mener det er stærkt nok til et evt. bordtennis net.

Kagekonen sagde ...

Det tror jeg du har ret i Louise, så hvis man har sukker og udstyr, kan man sagtens bruge det.