tirsdag, april 21, 2009

Hov...

Lige pludselig mens jeg stille og roligt slentrede gennem Les Printemps i Paris hørte jeg en sagte kalden... det lød grangiveligt som om nogen eller noget kaldte på mig... hvad kunne det mon være, - spændt kæmpede jeg mig gennem den ene lækre shop-i-shop efter den anden. Pludselig blev lyden tydelig også for min moster som var med, for lige der i Esprits shop hang den skønneste lilla gedeskindsjakke og kaldte på mig... Den kom med hjem og jeg elsker den, den passer perfekt til mit tørklæde, som endeligt er blevet færdigt.


Jakken var ikke det eneste der kom med hjem, således fandt et par hvide jeans, 2 sæt fint fransk undertøj (i silke beskyttelsespose) samt den skønneste pudderfarvede tynde stik bluse samt en stor æske macarons fra Laduree. Jeg forelskede mig også i den skønneste gule læder shopping-bag, men den var mere end dyr... så den kom ikke med hjem.

5 kommentarer:

Sifka sagde ...

Gris;)

Jeg får nyhedsbrev fra Laduree og sidder og savler i tastaturet, hvergang. Jeg bliver rigtig, rigtig skuffet, hvis du ikke blogger hver eneste lille detalje om den æske maccarons!

Lene sagde ...

Det var da godt at du ikke var halvdøv ;-)

Stine sagde ...

Hvor de dog klæder hinanden :-) Det lyder som nogle lækre køb. Flere billeder, tak :-)

Skribenten sagde ...

Sikke nogle gode og lækre køb du har gjort dig. Tillykke med dem.

Hilsen fra
Henriette
http://defemibyen.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Ih, hvor er den jakke altså flot og tørklædet passer fantastisk til. Bare lækkert.
Kh fra Wien