onsdag, maj 27, 2009

Sightseeing i London

Vel ankommet til London brugte vi torsdag formiddag på sightseeing med bus rundt i London. På Trefalger Square står Lord Nelson på sin pidestal og skuer ud over London og nyder med sikkerhed de nyrensede bassiner, hvor Londons indbyggere på varme dage dypper tæerne...


Videre ned af Whitehall og over Westminster Bridge og hen omkring Waterloo Station. Fra Waterloo Bridge er der fint udsyn til London Eye, Houses of Parliament og Big Ben.


Turen forsatte videre forbi the Bush House om forbi Royal Courts of Justice og St. Pauls Cathedral. The City of London er markeret med de skønneste drager som viser dig om du er på vej ind eller ud af The City.


Tilbage til Southwark over London Bridge og ned ad Tooley Street med London Dungeons.

Tilbage til det centrale London via den imponerende Tower Bridge og forbi Tower of London. Videre hen ad Upper Thames Street og Victoria Embankment, endnu en tur over Westminster Bridge og op forbi Lambeth Palace.


Tilbage over Themsen via Lambeth Bridge og hen forbi Houses of Parliament i Westminster Palace, hvor Richard the Lionheart vogter. Videre op forbi St. James's Park og Buckingham Palace til Hyde Park og Marble Arch.


Herfra videre til Baker Street og Marylebone Road inden turen går sydpå af Regent Street til Picadilly Circus.

Eftermiddagen brugte vi på shopping på Regent Street og på at gå rundt og indsnuse stemningen i Soho...

Torsdag aften bød på middag i China Town og historien om Wolverine... det skulle vise sig at blive et dyrt biografbesøg, for på vej ud af biografen opdagede jeg at min taske var åben og min pung tømt for penge. Heldigvis havde tyven hverken taget kreditkort, pas eller kamera og mobil. Alt han (eller hun) fik var ca. £ 30 og bonner/kvitteringer fra den sidste måneds indkøb.

6 kommentarer:

Skribenten sagde ...

Som sygeligt anglofil OG regelmæssigt besøger af London kan jeg jo nemt genkende dine billeder. JEG bliver så vild efter at komme derover igen og jeg kan både høre lydene for mig og dufte lugten af storby i min næse.
Jeg bliver alsrig træt af denne pulserende storby og glæder mig stort til den dag jeg igen har råd og mulighed for at kommer en tur derover.
Jeg håber at I har haft nogle vidunderlige dage derovre og at du har fået gode minder med hjem.

Mange kærlige hilsener
Henriette
http://defemibyen.blogspot.com/

Skribenten sagde ...

PS: jeg er også smadder ærgelig på dine vegne over at du var udsat for tyveri. DET kunne du godt have været foruden.

Kh Henriette

Lene sagde ...

Uhh at læse dine indlæg og Tinas får mig til at længes efter en London tur :-)

Lika sagde ...

Hej :)

Jeg har lige et spm vedrørende basis-muffin dejen. Jeg bagte nogle igår og synes at de blev en anelse tørre, intet slemt men jeg vil gerne have at de blev mere svampet. Spm er så hvad man kan gøre? Har du et godt råd. Jeg er lidt grøn på det område nemlig?

Hilsner fra Lika

Kagekonen sagde ...

@ Henriette, jeg synes også jeg kunne ha' undværet tyveriet.
@ Lene, London er pragtfuld, så jeg kan godt forstå du længes.
@ Lika, prøv at bage ved lidt lavere temeperatur og evt. i lidt kortere tid.

Tina - omme i London sagde ...

Surt kurt med tyveriet, men resten goer mig rigtig glad. :) Gode billeder, fra en god tur.