lørdag, november 14, 2009

Cake International 2009

Jeg lovede at vise billeder fra kagemessen i Birmingham...



I får også lige lidt nærbilleder af nogle af mine favoritter blandt de mere en 400 udstillede kager, topfigurer og blomsterbuketter. Her en gigantisk legetøjskiste med så mange detaljer at det halve havde været nok.



Og en bryllupskage, som jeg kunne have fundet på at lave den, hvis jeg havde frie hænder. Jeg ville dog nok undvære ståltråden i topbuketten...


Der var også denne helt fantastisk kreation. Jeg tror at flaskerne er lavet i isomalt, men jeg er ikke sikker... Etiketter, kapsellåg og chipsposen er printet på sugarpaste eller rispapir (er jeg ret sikker på).



Og så var der denne helt fantastisk julekage. Den var min absolutte favorit, så gennemført og super detaljeret...



Og detaljerig var også denne kinesiske kiste...


Denne herlighed bragte minder om en skøn sommer tilbage og fik mig til at tænke på hende her.


Og så var der denne helt igennem enkle men smukke bryllupskage, som jeg bare må lave på et tidspunkt...



Jeg hentede så meget inspiration og købte så meget nyt værktøj, at jeg næsten ikke kan vente til valget er overstået på tirsdag og jeg kan komme igang med kagerne igen. Jeg tror husbondens kollegaer står for tur for ikke at tale om mine to skønne sønner, der virkelig har knoklet for deres mor, de seneste par uger.

8 kommentarer:

Deborah sagde ...

Hold da helt op, hvor er det bare flotte. Dem allesammen. Jeg kan dårligt vælge en favorit. Men sommerkagen og Julekagen er helt vildt fantastiske :)

Piskeriset sagde ...

Hold op hvor er det sindssygt smukt og kreativt! :-O

Det er ikke til at tro, at de alle sammen er kager!

Kirsten sagde ...

Det er altså helt utroligt hvad der kan laves, hvis man er dygtig og kreativ nok ;-) det virker næsten somom det er uægte, det er helt fantastisk ;-)

Helle K. sagde ...

Fantastisk!

Marianne sagde ...

Vildt, vildere og vildest....Jeg kunne slet ikke følge med billederne, måtte starte forfra et par gange.... det er altså for VILDT og jo jeg kunne sagtens ligge og flyde på sådan en kage, hvem kunne ikke det.... Du for da ikke tid til kagerne, hvis du bliver valgt... Og nu må jeg finde anledninger så jeg kan se alle disse kager IRL....

Mig sagde ...

Hvor er det vildt.... Har slet ikke fantasi til at kunne lave sådan nogle kager... Hold da op...

Må have været svært og nå og se nok på alle kagerne...

Jeg er helt syg med det bamsejuletræ på Julekagen....

Hyggehygge

og... pøj pøj på Tirsdag

Anonym sagde ...

Shit nu kan jeg godt gå hjem og ligge mig..Synes min smølfe kage var blevet god.. men de der er jo over ALT forventning..

Gitte sagde ...

Sikke nogle fantastiske billeder af nogle fantastiske kager - og hvor er det dejligt, at kunne få lov til at kigge med, når nu jeg ikke lige selv var der : )