tirsdag, november 10, 2009

Mortens lår.



Egentlig plejer vi ikke at gøre noget særligt ud af Mortens aften, og det var egentlig heller ikke meningen at gøre det i år. Nu ville tilfældet i midlertid at køleskabet var gabende tomt efter mine 4 dages fravær, og i det lokale supermarked fristede ferske åndelår og flotte rødkålshoveder. Efter et par hurtige sms'er frem og tilbage fandt vi ud af at vi sagtens kunne spise sammen på trods af træning og andre aftaler, hvis vi bare spiser lidt sent. Så nu har jeg brunet 3 åndelår og lagt dem på et leje af grove grøntsager og hældt lidt rødvin og bouillon ved og så kan hele molevitten få lov at hygge sig i ovnen ved lav varme et par timer. Jeg tror de skal ha' selskab af strimlet rødkål vendt på panden med lidt æbler, soltørrede tranebær og et skvæt balsamico og så lidt ristede rodfrugter.

Bon Appetit!

4 kommentarer:

Annette sagde ...

Uhmm, det lyder godt!
Her stod menuen på tomatsuppe - det er der ikke meget Mortens aften over, men det smagte nu særligt godt, for det var sønnikes debut i køkkenet :o)

Anonym sagde ...

Jeg håber jeres lår var bedre end vores...tænk for første gang (tror jeg næsten) smed vi mad ud...det var uspiselige og vi snuppede en frikadelle i stedet :-)

Anonym sagde ...

det = de

Kagekonen sagde ...

arj, hvor ærgerligt Anne. Vores lår var perfekte efter knap 3 timer i ovnen ved 120 grader.