tirsdag, august 17, 2010

Gråt i gråt.

Susling er lidt depri i dag. Den fornemmelse kender jeg godt. Her pisser det også ned. Vasketøjskurven røg i en flyttekasse, men er vokset og fylder pt. næsten 3 flyttekasser... og vaskemaskinen er ikke sluttet til endnu (bliver nok snart nødt til at gå på møntvaskeri). Der er stadig ½ million u-udpakkede flyttekasser og en ret stor del af dem indeholder køkkenting. Fik jeg nævnt at køkkenskabene næsten er fyldt op. Sengen vi købte for 6 uger siden (med lovet leveringstid på 4 maks. 5 uger) er stadig ikke leveret (nu siger de at den kommer om 2 uger). Rigtig god service dér NOT!

Men hey! Vi har internet og 100 tv kanaler (eller noget i den stil) og jeg fik faktisk trænet her til formiddag. Og når jeg kigger ud af vinduet kan jeg se skoven.  Til gengæld tror jeg at jeg gemmer skyggen til en anden dag.

2 kommentarer:

forstadslivet sagde ...

Kan ikke lade være med at tænke at regnen kan virke som en slags stopklods.. nogengange så er det ok at alt står stille, andre gange så er det vist nødvendigt, selvom man ikke vil det..

Mokka?<3

Stine sagde ...

Nogle gange skal der være plads til en eftermiddag i sofaen med zapperi som eneste aktivitet. God regnvejrsdag - håber sengen snart kommer!