tirsdag, oktober 30, 2007

Nede i fru Hallings kælder...

I sommer fik vi nye hoved-koldtvandsrør i kælderen. Det medførte et større nedbrydnings- og siden opbygningsarbejde i vores bryggers, som ligger i kælderen... Vi har nemlig valgt at skjule både koldtvandsrør og fjernvarmerør i en kasselignende konstruktion, som samtidig danner en praktisk hylde.


Men nu er bryggerset genetableret og jeg har fået 2½ m bordplade som er helt min egen. Her er plads til både at sy, male og lave fine sager af perler og filt.

Ved siden af bordet, eller måske nærmere sådan lidt bagved, står et stort skab med plads til både det ene og det andet og under den ene ende af bordet står mine gamle skrivebordsskuffer...

Jeg har brugt de sidste par dage på at flytte ind i både skab og skuffer. Nu mangler jeg bare at få hængt en opslagtavle og måske et par billeder op. Desværre er der ingen vinduer i den ende af kælderen, så det grønne indslag må jeg tænke mig til... det skal nok blive hyggeligt alligevel.

6 kommentarer:

Lene sagde ...

det ser rigtig godt ud :-)

Stine sagde ...

Hvor ser det bare lækkert ud - glæder mig til at se billeder af de ting du får tryllet frem ;)

marianne sagde ...

Whauuuuuuu... sikke et rum... sikke et sted.... jeg ville altid opholde mig i den kælder...

Helle sagde ...

Hold da op et helt-dit-eget-sted du har fået, det ville jeg elske - hvor kan du være kreativ og skabe skønne ting der...

Helle sagde ...

Der gik noget galt, men det var altså mig der skrev...

Tillike Ida Marthe Jorgensen sagde ...

Kære kagekone :-)
Hvis du er interesseret i at lave kager af kastanjer, kan du køber kastanjeprodukter hos Kastanjehuset.
Se websiden: www.kastanjehuset.com
Med venlig og sød hilsen
Tillike Jørgensen