tirsdag, marts 11, 2008

Påskeæg...

I dag både sendte jeg og fik jeg en påskehilsen... den påskehilsen jeg modtog var fuld af herlige mandelæg og en sød lille stage til fyrfadslys... Jeg har selvfølgelig glemt at tage billeder og mandelæggene fik altså hurtigt ben at gå på, så jeg skyndte mig at gemme den sidste pose for mand og børn...

Æggene herunder har er fotomanipulerede kager jeg har lavet... Jeg har fundet en herlig side på internettet, hvor man både kan få sine billeder på forskellige verdensklasse museer og altså også lave de fineste manipuleringer, - prøv selv...
I morgen har husbonden sidste dag på kontoret inden den forestående påskeferie. Sådan en situation kræver kage, siger hans kollegaer... så jeg har lavet dette "lille" æg, som indeholder appelsin stænkede lagkagebunde lagt sammen med orangechokolade-trøffel-creme. Kagen er lagt sammen i et kæmpe pap-æg fra BR, på samme måde som jeg lavede igloen for kort tid siden.

7 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

DE er godt nok heldige på din mands arbejdsplads :-)

Helle K. sagde ...

Jeg håber, at du er min påskeven, så kunne der måske falde en lille-bitte-påske-kage af til mig ;)

Kagekonen sagde ...

marianne, de er heldige og de ved det ;-)
helle k, kager er altså svære at sende med posten, så jeg har altså sendt noget mere "post-venligt" til min påskeven...

Heidi sagde ...

JEG er din påskeven. Tusind tak for det hele! Har flere gange savlet over dine kager, og kunne vildt godt tænke mig at smage dem en dag. Du er knagende dygtig!

Lene sagde ...

jeg tilslutter mig Mariannes ord, de er SÅ heldige på din mands arbejdsplads :-)

Kom så igang sagde ...

Jeg måber hver gang jeg ser det du laver, under mig over hvordan man kan laver det De kan dem der nedstammer fra sønderjyderne.

Sister Bonde sagde ...

Har sendt link til din fantastiske æggepåskekage, til min veninde, som havde kage med til vores Påskefrokost. Måske hun finder inspitation. God Påske kagekone.