tirsdag, august 19, 2008

Ny hobby...

Som nogen af jer ved, så er husbondens favorit sport klatring. Engang var det også min favorit sport, men af flere forskellige grunde bl.a. min firbomyalgi kan jeg ikke længere holde til at klatre... måske husbonden og jeg kunne kombinere vores hobbies a la nedenstående, behøver jeg at sige, at jeg holder ret meget af Wulfmorgenthalers striber...


Nå, men jeg har faktisk også været produktiv i dag... Først skulle den lille bulede franske til service og bagefter skulle der dekoreres kage til niecen, som skal have den med til kagekonkurrence i børnehaven. Nu er der jo ingen grund til at skræmme nogen væk eller give de andre forældre dårlig samvittighed, så jeg har holdt designet enkelt og simpelt...


Kagen er en forrygende banankage fundet i en af mine amerikanske kagebøger.

13 kommentarer:

Mette sagde ...

:klapper: Hvor blev hun bare fiiiin

Lumse sagde ...

Hvor er den bare go´.

Er bange for, at du godt kan skræmme nogen væk selvom den er enkel hi hi....hun er så flot!

Lotten sagde ...

'Enkel' i din terminologi kan nok give andre en omgang præstationsangst skal du se ;-) Jeg synes Pippi-kagen er rigtig, rigtig fin!!!

Pernille sagde ...

Enkelt og simpelt? ;-) Jeg var løbet skrigende bort, hvis jeg skulle placere min halvkiksede bradepandekage ved siden af den der, men for dælen hvor er den dog flot :-)

Helle K. sagde ...

Enkel og simpel - ha - det er snyd :) Ingen - jeg gentager - ingen kan leve op til det niveau.
- men jeg ville gerne smage :)

NeedfulFriends&Koboldkinder sagde ...

du er altsaa nok beskeden...saa enkel er kagen nu ikke, vel?

det er dog en deiglig pippi langströmpe...

wow

Kagekonen sagde ...

Jamen jeg syn's jo den var enkel... selvfølgelig i forhold til de andre kager jeg laver... heldigvis var den ikke den eneste kage med sugarpaste overtræk i børnehaven, men den imponerede både børn og voksne og vandt 1. præmien (den gyldne kagerulle) i kategorien "flotteste kage" og niecen var sååååå stolt :-)

Anonym sagde ...

Den er bare så sød.
Hilsen svigermor

Shabby - Marianne sagde ...

Enkel.....kald lige det der enkel.... jeg sladre gør jeg. Hvor er hun altså lækker.

Anonym sagde ...

hej hvor er den bare flot! overvejer at prøve at lave en lignende kage til vore kagekonkurrence i børnehaven, men hvad er det du bruger til 'huden' den ser så fin ud, og ved ikke helt hvordan jeg skal få den rigtige farve, håber du kan hjælpe mig lidt på vej med nogle tips???
Mange hilsner
Katrine

Kagekonen sagde ...

Hej Katrine, jeg tror jeg har farvet fondanten med paprika (flesh) fra SugarFlair muligvis har jeg tilsat en lille smule chestnut. Det er sådan jeg plejer at gøre når jeg skal lave hudfarve :)

God arbejdslyst

Anonym sagde ...

Den er så fin. Hvad er det for en form du bager den i. Forstår ikke hvordan du får den så fin rund ovenpå hvis du forstår?
Mvh.

Maiken

Anonym sagde ...

Hej,
Super flot kage, er lidt nysgerrig som hende der spurgte før mig, hvilken form har du brug.

Maria