søndag, august 31, 2008

Som perler på en snor...

Fredag og lørdag har været pakket med opgaver og oplevelser... Fredag var der bryllupskagen, der skulle lægges sammen og overtrækkes, så var der motorcyklen der skulle hentes på værksted, så var der bryllupskagen der skulle dekoreres, så skulle der soves... Så var indkøbene der skulle ordnes, der var løbeturen der skulle løbes, og bryllupskagen der skulle afleveres, så var der cykelløbet der skulle ses og en 2x30 års fødselsdag der skulle fejres.


Bryllupskage blev tranporteret i to dele og sat sammen på stedet... jeg turde simpelthen ikke køre med en kage i 4 etager, og jeg tror helt ærligt heller ikke, at jeg havde kunne løfte den...


Jeg er altid lidt nervøs når jeg skal køre med store kager og små skrøbelige topfigurer, men begge klarede transporten til UG!


Efter aflevering af bryllupskage var det tid til at vende snuden sydpå, hvor cykelløb og 2 stk. 30 års fødselsdage ventede på os... Vi nåede lige cykelløbet 5 min. før cykelsønnen kørte over stregen som nr. 11, hvilken ikke passede hans vinder temperament særlig godt ;-) vi nåede også at nyde den skønne natur der er i områedet omkring Sorø. Faktisk fandt vi området så smukt, at vi har sat det på listen over ture vi skal køre på motorcyklen, og så kunne det jo være at der var en der gav kaffe...


30 års-fødselsdagene blev fejret med helstegt pattegris og en fantastisk salatbuffet. Det var en pragtfuld aften i selskab med gamle venner, og det var herligt at få genopfrisket minder fra fordumstiders sommerlejre og weekendture med FDF'erne... Det blev halvs-sent inden vi nåede hjem i seng...

I dag er der endnu en kage der skal lægges sammen og overtrækkes, et cykelløb der (måske) skal ses og så skal Bakken lukkes...

Det er til at blive helt forpustet og også lidt stresset af, men ved fælles hjælp når vi det hele...

12 kommentarer:

Lumse sagde ...

Hvor er den altså flot!! Enkel og stilren!!

Du kan få en kage til at ligne en milion med enkel pynt!!!

Lene sagde ...

Når jeg skal have bryllup med en af mine børn, så håber jeg at du har holdt dit kursus inden :-) Du er en sand kagekunstner.

Husk nu at trække vejret dybt ind, og kør ordentligt, når Bakken skal lukkes ;-)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hvor er det en flot bryllupskage og så lige figurerne..sjov og sød og umanerlig flot lavet....

Mette sagde ...

juhuuuu hvor blev den bare FLOT

Line sagde ...

Hvordan kan du liiiige nå alt det andet, når du har sådan en stor opgave :-O

Wauw. Dyb respekt for dit arbejde med kagen og talent for god planlægning. Jeg er SÅ imponeret. Den er suverænt flot.

Anonym sagde ...

Kæmpe stor beundring fra en forhåbentlig (kommende) ligeså stor kagekunstner som dig... Hvordan pokker bærer du dig ad med gang på gang at skabe så fantastiske og fantasifulde kager???

Katrine sagde ...

Hej,
Hvor er det altså nogle seje ting, du laver - min datter Klara-Sofie på 3 år kommer styrtende, når jeg kigger på din side - mor mor vi skal se kager!!! Og jeg har endnu ikke prøvet selv, men planlægger at 27. september, når vi skal afholde barnedåb for Augusta (den yngste på snart tre måneder), så skal jeg selv gøre det. Og derfor kommer der lige nogle spørgsmål: din opskrift på mudcake - kan man dele den i tre med sytråd, så man laver bunde af den? Og har du en opskrift på lime-mousse og de der hvid-chokolade-rabarber muffins??? Når de ligefrem kaldes orgasmemuffins, så må man da prøve det haha.

Pernille sagde ...

Meget flot kage. Hvor mange personer er der til i de 4 lag? Risikerer man ikke at de nederste lag kollapser under vægten af de øvre lag?

Jane sagde ...

hvor kan man købe råhvid fondant? og hvordan er den at arbejde med?

Kagekonen sagde ...

Kære Jane, jeg har ikke set færdigindfarvet fondant i råhvid i Danmark. Jeg bruger enten en blanding af fondant og overtræksmarcipan eller farver fondanten cremefarvet med en pastafarve.

Mona sagde ...

Det er bare en rigtig flot kage. Og en super blog du har - Man kan få RIGTIG lang tid til at gå med at kigge på alle dine fine kager ;o)
Må man spørge hvilke mål hver lag i kagen har. Og hvor mange personer er kagen til ?

Kagekonen sagde ...

Kære Mona

det er snart 4 år siden jeg lavede denne kage, og jeg kan ærligtalt ikke huske hvor stor den er.

Jeg har flere gange skrevet om, hvordan man beregner, hvor meget kage der skal laves osv. prøv at kigge i menuen i venstre side.