søndag, januar 18, 2009

Skomager bliv ved din læst?

Da jeg var ung, var mit favorit fodtøj de klassiske Converse all-stars. Jeg havde flere par, og fælles for dem var, at de bedste var dem der var mest slidte, og at de alle var rædsomme at gå i. Derfor er det pt. ingen all-stars i min skobeholdning, men hvem ved, måske en dag når fornuften ikke har overtaget, ryger der et par i kurven og et par indlægssåler med svangstøtte, så mine fødder kan holde de flade sko ud.


For lang tid siden, så jeg på en amerikansk kage-side et par all-stars i babystørrelse på toppen af en dåbskage, og lige siden har jeg længtes efter en lejlighed til selv at lave et par, for der fulgte en arbejdsanvisning med. I dag blev min yngste niece døbt, og sådan en begivenhed kræver naturligvis en kage...


Så fredag aften satte jeg mig tilrette med sugarpaste, arbejdstegning og lidt værktøj og efter et par timer stod der de her små sko på mit bord. Der er selvfølgelig et par mindre fejl eksempelvis er snuden ikke rundet nok, så skoene ligner måske mere en klassisk babystøvle end et par all-stars...

12 kommentarer:

Camilla sagde ...

De er simpel hen så skønne, de baby converse. Har selv haft udkig på dem, men tænkte, at jeg hellere må få lidt mere erfaring inden jeg kastede mig ud i dem. Knald sød kage og super seje baby sko.

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor er det en skøn kage og selvfølgelig skal du have en stor ovn i dit nye køkken og en masse bordplads :-)

Zette sagde ...

Okay, selvom du siger, at snuden er gal, så kan jeg ikke se det. Smuk babykage!

..................... sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Helle K. sagde ...

Ihhhhh - hvor er de søde. Jeg ville næsten ønske... nej det må vente til jeg en dag bliver far- eller mormor :)

Silke og Ko sagde ...

Hold da helt fest hvor vildt vildt og atter vildt - du er jo et totalt kunsterisk natur talent........

Anonym sagde ...

Hvor er det en skøn dåbskage. Og de små converse sko... De er bar så fine. rigtig flot lavet.

Rebecca sagde ...

Hej!

Er vilde med de her sko! Har ud en skabelon på dem eller ved du hvor jeg kan finde en?

Kagekonen sagde ...

Velkommen til Rebecca. Jeg tror jeg fandt dem på det amerikanske kageforum Cakecentral.

Eva sagde ...

Smuk kage! Jeg sidder så tit herinde og samler inspiration - og nu skal det være!

Hvor personer vil du ca. beregne denne kage på, og hvor store er de to kager? Skal til at igang, og er endt med at det bliver en Converse kage - men kan ikke blive enig med mig selv om str. på kagerne. Vi bliver ca 50 personer + - , men der bliver også bagt enten skærekager eller muffins, til dem der ikke er til lagkage :-)

Kagekonen sagde ...

Velkommen til Eva. Jeg kan ikke helt huske størrelsen på kagerne, men mener den firkantede er 25x25 og den runde en 15 cm. i så fald er der kage til ca. 35 personer.

Anonym sagde ...

Bare lige et spørgsmål fra en ny begynder. Jeg er fuldstændig vild med din kage med konversesko på. Hvor er det form købt og hvilken kage er den lavet af og hvilken smørcrem og hvor køber du din sugarpasta, Jeg bor desværre i aalborg - ellers havde jeg straks bestilt et eksemplar.