søndag, marts 15, 2009

Legetøjs kaos

Mine genboer blev gift i går og ville så gerne have en kage og cupcakes, der afspejlede deres travle liv med tre legesyge og sportsglade drenge.


Kagen er mudcake lagt sammen med hindbærfromage tilsat groft hakket mørk chokolade. Kagen er smurt op med italiensk marengssmørcreme tilsat smeltet chokolade og overtrukket med sugarpaste. Cupcakes'ne er også mudcake, de er dekoreret med samme chokoladesmørcreme og har fået et låg af grøn sugarpaste. Græsset er lavet med royal icing og en "græstyl" fra Wilton. Legetøj og sportsudstyr er lavet i en blanding af sugarpaste og flowerpaste.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg bøjer mig endnu en gang i støvet..hold kæft hvor er du sej!!!

Anonym sagde ...

Aiii Det er sgu sejt det der ...:-)
Rigtig flot og kreativt !!!

Malou Klidmoster sagde ...

Wow, hvor er det en cool bryllups kage! Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad du dukker op med til blogtræf :-)
Glad hilsen
Malou

Anonym sagde ...

Shit det en flot kage. De der muffins er jo snorrelige!

Anonym sagde ...

WOW!!!

Dine kager er altid så forskellige i design, at jeg hver gang tænker, at nu kan hun da ikke komme på nye idéer.....men altså - jo, det kan du - igen og igen og igen!!!
Jeg er dybt imponeret!!!

Helle K. sagde ...

Det kunne være et billede af vores baggang ;)
Hvor er den sjov og flot :)

Anonym sagde ...

Virkelig flotte kager du laver. Jeg har fået lyst til at prøve selv, måske sammen med mine piger, men kan ikke lige se hvor længe du bager mudcake cupcakes.
Mette

Kagekonen sagde ...

Velkommen til Mette. Hvor længe jeg bager mudcake cupcakes spørger du... hm, prøv at starte med 25 min. og så giv dem 5-10 min. mere hvis ikke de er færdige ;-)