torsdag, juli 09, 2009

Gæstebud.

Anarkisten har været i København sammen med bedstevennen i dag og de sluttede besøget her ude hos mig i den aller aller yderste udkant af København også kaldet Vestegnen.

Og hun havde gaver med, - skønne gaver, kun til mig...


Nu er det jo sådan at Anarkisten er ret ferm i et køkken, og det kan godt gi' lidt præstationsangst... Heldigvis havde hun tilbragt en del af dagen på La Glace, så jeg behøvede ikke at diske op med kage , men kunne koncentrere mig om maden og samværet med to herlige mennesker.

Så efter et par timer med snak, grin, te, jordbær og bastogne kiks på terrassen med udsigt til "dræberrosen" serverede jeg Nigellas langtidsstegte kylling med pesto kartofler og en skøn blandet sommerpræget salat til. Salaten måtte jeg dog ha' hjælp til, - eller dvs. Anarkisten mente der skulle fetaost i, så det kom der, måske et par forårsløg også burde have fundet vej i skålen.

Vi hyggede os så meget, at ingen af os tænkte på at tage billeder af maden, før det var for sent, så her kan I se resterne af salaten, der indeholdt: spæde salatblade, frisk bælgede ærter, friske hindbær og blåbær samt pinjekerner og fetaost.


Således mætte af mad og de mange indtryk fra storbyen kørte jeg to trætte jyder til toget. Og da jeg kom hjem, havde min skønne husbond taget opvasken.

2 kommentarer:

Sif sagde ...

Eeeej sikke en fantastisk veninde du har der. Hun må virkelig være hardcore sej. Og klog. Og smuk. Og beskeden.

Kagekonen sagde ...

Fantastisk er ikke ordet Sif ;)