onsdag, juli 08, 2009

Lyse aftner


Ombygningen her hjemme har rokket ved vores hverdag og måde at leve på, selvom vi nu næsten er færdige og er flyttet ind i køkken og stue, så mangler der stadig noget. I går aftes var jeg med en veninde til et lys-party og lige der, da konsulenten fortalte om lys og stager gik det op for mig, at det er hyggen der mangler. Det der udefinerbare, som enten bare er der eller ikke er der.


Så i weekenden skal der kigges på reoler, der skal sættes hylder og billeder op og hyggen skal tilbage i rummet.


Konsulenten var fra PartyLite og talte varmt for deres lys lavet på ren voks, hun var dygtig og selvom jeg ikke lige mente, jeg manglede noget i den afdeling, ja så købte jeg da lige et par stager og lidt lys...

4 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det ser ellers spændende ud, det firma har jeg aldrig hørt om før... må da lige ind og kigge igen, senere...

Kender det godt... går til et party, eller en tur gennem byen, mangler egentlig ikke noget, og sjovt nok, lander der alligevel noget i tasken... ;-)

conny sagde ...

Ja, det ser rigtig spændende ud. Kunne godt tænke mig at holde sådan et for mine veninder men mon de holder i jylland.? Og tillykke med dit nye køkken som ser hammerne godt ud. Skal selv have et nyt i efteråret..spændende.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg elsker simpelthen stearinlys, de giver den perfekte hygge. :)

Unknown sagde ...

Jeg har foer solgt Partylite og selvom jeg ikke er saa megt for deres saelge metoder, det er saadan lidt pushy-pushy, saa er deres lys helt i top. Havde bla et kaempe blok lys med 3 vaeder, det holdt lige i 4 aar!!! Saa laenge man huske at "kramme" lyset og braende det rigtigt.