lørdag, august 06, 2011

Sommerbryllup

Min smukke dejlige lille kusine (som slet ikke er så lille mere) er blevet gift i dag. I strålende solskin og med fest i haven efter vielsen.

Om jeg har haft travlt de sidste par dage... Jo tak, en smule. Jeg har nemlig taget billeder undervejs. Mange billeder og tanken er, at jeg en dag vil lave et par små "how-to's" og lidt "tips og tricks". Men først kagen.


Lette, luftige bunde fyldt med kærlighed, lagt sammen med fuldfed blød og lækker mascarponecreme og masser af friske, søde, sprøde sommerbær.


Transporteres forsigtigt i papkasse på en bund af fryseelementer og engangsvaskeklude. Omviklet med endnu mere kærlighed.


Eftermiddagens søde punktum. Omkranset af paneler af tyk hvid chokolade og toppet med endnu flere friske, søde og sprøde bær. Pakkes ud, skæres for og indtages til lyden af næh og ih og åh og stille smasken og efterklangen af en brudevals.

11 kommentarer:

Madpaverne sagde ...

Uden fis, det er en af de smukkeste bryllupskager jeg har set (inkl. min egen) - jeg syntes tit de bliver så opstillede og kunstige at se på, men denne er så smuk og naturlig. - og tillykke med kusinen.

Sommerfugl sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Irene sagde ...

Nøjh..hvor ser den altså super, fantastisk lækker ud....
Uhmmm....

Sommerfugl sagde ...

Hov hov internet - så prøver vi igen.

Virkelig fantastisk kage! Er enig med madpaverne i at de ka se så kunstige ud jeg ikke har lyst til at spise kage - men den der skulle du ikke vifte mange gange med.

og Stort tillykke med den "lille" kusine.

Små Stunder.. sagde ...

Den er så smuk.
Jeg er stor beundre af din fantastiske kager!

Mit Kage Eventyr sagde ...

Den ser vel nok bare skøn ud. Ualmindelig lækker og flot.

Kh Susanne

Anne sagde ...

der er da kun et at sige: SMUK!

Aussiemum sagde ...

Er noget så enig, det er en 'helt nede på jorden' og afslappet kage, som uden tvivl har passet perfekt til en dag med kærlighed og hygge i haven. Så enkel, og så smuk og passende!!

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Sikke en overdådig kage - flot og sommerlig.

Mai-Britt sagde ...

En super skøn bryllupskage! Den vil jeg lave næste gang der skal være familie sommerfest...uanset anledningen!

Tina Jensen sagde ...

Det er nogle usandsynlige flotte kager du laver, en fryd for øjet og uden tvivl også for ganen.
Jeg har opdaget din hjemmeside her i sommer og jeg er blevet så inspireret... aldrig har jeg brugt så megen tid på en side, men det er skønt.
Jeg kigger og forsøger... og har her i sommerferien været hos specialkøbmanden og laveet et meget begrænset køb.. du må have enorme mængder af udstyr.. nå mem du inspirerer i så fald også til mange ønsker. Tak skal du have, jeg glæder mig til at være fast læser