torsdag, december 29, 2011

Kaffe...

Et af de allerførste indlæg på denne blog, var et billede af en ny charm til et at favoritarmbåndene. Det var en kaffebønne, som jeg fik af min søster, - fordi jeg er en kaffesøster. Taster man kaffe i bloggens søgefelt kommer der rigtig mange indlæg op, - fordi kaffe er en vigtig del af min dagligdag.

Lille juleaften valgte min espressomaskine at gå i strejke. Om den er helt død vides endnu ikke. Men fordi den blot er 2 år og 3 måneder kører jeg den lige et smut forbi Siemens tekniskeservice inden den helt dømmes ude. Sker det, smutter jeg ned og køber en ny magen til, for jeg har simpelthen været så glad for den.

Og den seneste uge på udelukkende Nes- og stempelkaffe har virkelig vist mig, at jeg ikke kan undvære min daglige espresso...

UP-DATE: lidt smil og fast stemmeføring overbeviste teknikkerne i BSH-servicebutik om, at maskinen selvfølgelig stadig var omfattet af garantien... så nu venter jeg med spænding, på hvor hurtigt de fixer den disk, der er gået...

3 kommentarer:

Annika sagde ...

Dejligt den er dækket af garantien :)
Håber du får den snart, nu da alle de sære dage er ovre.

Espressomaskine sagde ...

Det var da godt nok trist at den valgte at gå i stykker.. Har du fået nogen melding på om du skal finde en ny eller?

Kagekonen sagde ...

Det var meget trist. Og det var hårdt at undvære den julen over, mens den var til reparation. Nu er den lavet og hjemme igen :)