mandag, december 12, 2011

Pærevællling

Jeg har faktisk lavet kage de seneste uger. Og skøn og lækker mad. Jeg har bare ikke fået uploadet billederne og dermed haft mulighed for at vise dem her. Jeg har også fyldt chokolader i selskab og samarbejde med andre skønne bloggere blandt andet det tre jeg har linket til. Senest har jeg proppet maven med marcipan i Lübeck og gået gade og og gade ned for at kigge på de mange smukke bygninger og kirker der er i byen. Men nu skal det være slut skal det.

Så mens dagens bagværk hæver og juletræet stadig ligger i bilen, sorterer jeg billeder og lagrer alle de indtryk, der er havnet i en pærevælling på den indre harddisk. Computerens trænger egentlig også til en oprydning, men det må blive en anden gang.



Det blev også til en bryllupskage dekoreret liljekonvaller. Og de var faktisk ganske enkle at lave selvom det selvfølgelig tog sin tid... De små blomster er (som oftest) lavet i en blanding af gumpaste og fondant.


Brylluspkagen får du et billede af en af de nærmeste dage, når jeg har fået lidt bedre overblik over harddiskens pærevælling.

2 kommentarer:

Michelle sagde ...

Skønne søde sager alle sammen - julekagens med rensdyrerne er fantastisk! Enkel og smuk.

Kagekonen sagde ...

Tak Michelle, jeg er også rigtig glad for min rensdyr-udstikker.