tirsdag, oktober 16, 2007

Myndling...


I dag er mit (yngste) lille pus blevet myndig, og det er en underlig fornemmelse sådan pludselig at være helt uden (forældre)-rettigheder... Ikke at jeg tror meget bliver ændret over de næste par måneder og så alligevel...

Vi startede dagen med en hyggelig morgenmad med friskbagte boller og varm te i stearinlysets skær. Flaget var fundet frem, men fødseldagssangen blev Myndlingen forskånet for.

Myndlingen havde bare et punkt på programmet udover gaveåbning. Han skulle i banken... det var noget med en børneopsparing, der skulle sættes i bevægelse og et dankort der skulle bestilles.

Jeg har handlet lidt og har kogt kompot af den gratis kurvfuld æbler fra forleden. Vinduerne er pudset og gulvet støvsuget. Vi gør os klar til familie-brunch på lørdag, hvor Myndlingen for alvor skal fejres.

Myndlingen havde ingen særlige ønsker for dagen bortset fra at han så frygtelig gerne ville have langtidsstegt kylling med citron og hvidløg, hertil ønskede den unge herre bagte rodfrugter. Jeg forsøgt at overbevise ham om, at den menu smagsmæssigt måske var lidt... tja, hvad skal man kalde det, men han stod fast og så måtte jeg jo bøje mig. Jeg vendte de bagte rodfrugter med lidt hakket persille og revet citronskal og det smagte fantastisk.

9 kommentarer:

Lene sagde ...

til lykke med ham, håber ikke han brugte børneopsparingen med det samme ;-)

Dana Watsham sagde ...

Tillykke med ham!

Jeg forsøgte at svare på din mail med opskrift, men fik mailen retur - er din indboks overfyldt?

Kagekonen sagde ...

Tak skal I ha' begge to. Dana jeg har haft lidt problemer med min mail server, det skulle være i orden igen.

Anonym sagde ...

Et stort tillykke med de 18 år. Dankortet er en vigtig bestilling når man er fyldt 18 år - har jeg fundet ud af!
Sikke en lækker menu den unge herre havde bestilt. Og så lige et spørgsmål - når han nu er myndig - skal han så også selv vaske sit eget tøj :-)

Kagekonen sagde ...

Hvis bare det var så vel Shabby. Den eneste myndige i denne husstand der vasker tøj, det er mig... gad vide hvordan det lige skete, at det var sådan det blev?

Unknown sagde ...

aii altså . rodfrugter gør sig da SUPER til den kylling..

godt med honning og balsamico hen over de rødbeder og pastinakker.. INTET gør sig da bedre,.. Måske lidt reven ingefær og citronskal.. Uhmmmm ..

hvor sejt at han ligefrem ønsker sig rodfrugter til.. Det bare for skægt! ;)


Jahh ikke noget med at fyre den der famøse børneopsparingen af - med ét skud! ;) Eller noget..

Anonym sagde ...

Tillykke til knægten, men helt ærligt! Hvad tænker knægten på!?!?! Hans mor er Kagekonen og han vil bare have en kylling... Send kagen til os ;)

Kagekonen sagde ...

Bare rolig, der kommer kage, men han skal jo først fejres for alvor i morgen...

Anonym sagde ...

Stort tillykke med sønnen. Håber I havde en super god dag :)