fredag, marts 28, 2008

Hemmelig weekend...

På husbondens arbejdsplads holder de ikke julefrokost. Istedet holder de et weekend arrangement for medarbejdere og ægtefæller/samlevere i februar/marts måned. Det har været yderst sparsomt med informationen omkring weekendens arrangement, nedenstående brev havde husbonden med hjem forleden.

Dagens program er følgende:
Lørdag den 29. marts kl. 10.00 brunch på Cafe XXX
Derefter vil dagens program foregå både ude og indendørs, så fornuftig påklædning samt travesko er at foretrække. Det kan anbefales, at man tager en paraply med i tilfælde af regnvejr.

Da vi vil komme til at bevæge os vidt omkring, vil det ikke være muligt at komme tilbage til sin bil, så vælg derfor alternativ transport!

Medbring gerne dit bedste og festligste partydres til brug senere på aftenen og tandbørste og rene underbukser til dagen efter.

Som tidligere nævnt vil arrangementet slutte søndag den 30. marts kl. ca. 11.00.
Det er altid rart med en lejlighed til at få opdateret fest garderoben, så da husbonden i dag skulle mødes med gamle studiekammerater på Amager kl. 16 og myndlingen skulle returnere fra London kl. 18 slog jeg et smut forbi Fields hvor jeg fandt denne søde kjole og den lækre cardigan fra DIDI. Jeg fik også lige et par lækre cremefarvede strømper med i posen inden jeg hastede mod lufthavnen for at tage i mod myndlingen, som har haft et par fantastiske dage i London.


Skoene fandt jeg hjemme i skabet og de får lige en tur med en klud og en børste inden de bliver pakket ned til festen i morgen...

Kan I ha' en dejlig weekend, jeg tror min bliver forrygende...

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en fin kjole. Og sko. Jeg håber I får en rigtig dejlig weekend :-)

Zette sagde ...

Den kjole er bare lige dig, Kagekone. Håber, det bliver/er/har været et godt arrangement!

Helle K. sagde ...

Rigtig god og dejlig weekend - du bliver så fin :)

LineMo sagde ...

hej håber du havde en dejlig weekend.

Jeg har tildelt dig en blogging with a purpose award se mere på min blog