tirsdag, marts 25, 2008

Hjemme igen...

Efter en uges tid i det sydfranske, er jeg nu hjemme igen. Og kors hvor er det hårdt at komme tilbage til hverdagen... vi var tilbage søndag ved middagstid efter en 20-timers biltur gennem Frankrig og Tyskland i snestorm og regn, da vi nåede Nordtyskland klarede det dog op. I går stod den på påskefrokost med hele familien hos min mor og i morges skulle myndlingen så afsted på studietur med gymnasiet. Sådan gik det ikke helt, for myndlingen fik et epilepsi anfald tidligt i morges og så mente lægen ikke det var forsvarligt at sende ham med flyveren et par timer senere, - det mente vi sådan set heller ikke, og efter lidt snakken frem og tilbage med læge og lærere blev det bestemt, at myndlingen skulle støde til resten af klassen i aften. Så for et par timer siden vinkede jeg med bævende hjerte farvel til myndlingen, som helt alene skulle flyve til Gatwick og herfra tage med toget til London, hvor hans lærer ville hente ham på Victoria station... Mit hjerte sidder i halsen og jeg får først ro, når jeg har hørt at han er vel ankommet og har fundet sine klassekammerater.

Når billeder og indtryk er sorteret og kategoriseret, får i en lille foto-montage fra ferien i det naturskønne område Gorges de Tarn, hvor vi residererede i påsken.

8 kommentarer:

Lene sagde ...

det kender jeg godt, kagekone. Det bliver giodt at få meldingen, alt er gået som planlagt.
Glæder mig til at se jeres billeder og høre om turen :-)

Anonym sagde ...

siger som Lene, med derudover tror jeg det er godt at han kommer afsted :-)
ses vi til blog træf ?

Andrea sagde ...

Håber at du allerede har eller snart høre fra ham, at alt er vel.

Turen hjem fra Frankrig lyder opslidende, men håber resten af ferien var god.

Har du set at der er blogtræf den 5. april klokken 15.30 i Bryggens Spisehus - et lamaspyt fra Cafe Langebro.

Marianne sagde ...

det var da en surt start på studieturen, men jeg er sikker på at der bliver tager godt hånd om ham...

Kagekonen sagde ...

husejer, jeg har set at der er blogtræf, men er ikke sikker på at jeg kan deltage, da jeg skal til en kagekonkurrence om søndagen... jeg håber dog at jeg kan få det til at hænge sammen, så jeg kan nå det hele.

Anonym sagde ...

Det er ingen problem! Min første rejse alene var som 18 årig, Billund->Gatwick->London->Nottingham og retur. Det er pærelet ;)

Anonym sagde ...

giver i øvrigt michael ret,jeg tog turen kbh-london-eastborne og retur som attenårig..det er let..min far sagde...er du i tvivl, så spørg en mand i kasket!! som om kasketter er tegn på ordenlighed eller hvad?

Unknown sagde ...

huu hvor dramatisk ;) ikk noget at sige til dit hjerte stod i halsen da du vinkede farvel and goodbye i lufthavnen. . .

Men han får da også noget af en oplevelse ud af det - må man sige!

velkommen tilbage til dagligdagen! Øv - den er træls nogen gange! ;D