fredag, august 01, 2008

Sommeraften på Christianshavn

Idag er sidste (hver)dag i husbondens ferie og sandt at sige, så er det jo ikke blevet til meget ferie. Planen var en lang tur til Odsherred på motorcyklen, men den ville ikke helt som vi ville og dagen blev i stedet tilbragt hjemme i haven.

Her til aften var motorcyklen blevet samarbejdsvillig igen og vi tog turen til sommerfavoritten på Christianshavn. Vi fik bord op af rækværket ud mod vandet og pludselig hørte vi musik i det fjerne... nøj, hvor det swingede og det kom nærmere og nærmere. Det viste sig at være Copenhagen Showband der var på kanalrundfart, så en af tjenerne på bådudlejningen var hurtige og vupti så var der champagne til bandet som fik både smil og klapsalver med på vejen.


Mætte af skøn mad og dejlig musik gik vi op på kajen for at køre hjem, men standser da vi ser blå blink og rulleskøjter i det fjerne. Pludselig kommer jeg i tanke om, at jeg for mange år siden læste om fredagsrulleskøjteløb gennem gaderne i Paris, og tænk nu løber de også på rulleskøjter i København om fredagen.

Om lidt vil jeg smide mig i sofaen med en bog og en kop kaffe. I morgen skal tilbringes i sommerhus med gode venner og på søndag skal cykelsønnen stå "vagt" på Frederiksberg når Post Danmark Rundt slutter af, så mon ikke også vi er at finde et sted på Frederiksberg...

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Ojs, hvor I har hygget. Det er så skønt, når der sker sådan nogle uventede ting, og så fik I endda flere af slagsen. Det ligner lidt værten, der er ude med champagne, og dog. Rulleskøjteløberne kommer forbi lige under mine vinduer, og lyden er helt fantasktisk. Enormt susende, alligevel stille og så snakker de meget;)

Anonym sagde ...

Ihh, hvor lyder det til at have været en skøn dag :) Dejligt at læse...

Anonym sagde ...

Jeg tænker på dig....
Knus Sussie

Lotte sagde ...

Godt I nåede at få en god aften inden sommeren tog på ferie og regnen begyndte at vælte ned!