mandag, januar 05, 2009

Kendt...

Da jeg startede bloggen her for 1½ år siden, havde jeg selvfølgelig gjort mig nogle tanker om, hvad jeg ville med bloggen, men ikke i min vildeste fantasi, havde jeg drømt om alt det, der er fulgt med. Det er ikke helt gået, som jeg havde forestillet mig, men det er slet ikke negativt ment, for jeg har faktisk kun haft positive oplevelser. Nogen gange så tager det alligevel næsten pusten fra mig... sådan at være så læst, at jeg bliver omtalt og nævnt i både de trykte og i online magasiner. Eller når jeg, som det skete før jul, modtager en mail fra en helt ukendt læser, som bare vil høre om hun må få min adresse, så hun kunne sende en gave...


Pernille arbejder hos Lego Compagny og sendte mig disse fantastisk muffinsforme i silikone samt et par isterningsbakker, som også kan bruges til at lave chokolader i. Formene kan købes lige her og i Legoland, hvis du skulle komme på de kanter. Jeg har endnu ikke prøvet at bage i dem, men ligeså snart mit midlertidige køkken er blevet "hverdag" så skal jeg lave Lego-kager...

Det er ikke ret lang tid siden, jeg fik en mail fra Twingly, fordi min blog var kommet i top-100 over dansksprogede blogs... jeg kan ikke lige gennemskue, hvordan de ranker, men jeg bliver alligevel både glad og stolt. Og ydmyg, for jeg synes de mange læsere forpligter.

Og som om det ikke var nok, så får jeg besøg af en journalist på onsdag. Hun medbringer en fotograf, for der skal tages billeder til den artikkel, hun vil skrive til et af de store ugeblade. Py-ha, jeg får helt røde kinder af nervøsitet og ydmyghed, for jeg er jo bare mig, - og mit hjem er vendt på hovedet... Hun virkede heldigvis rigtig sød da vi talte sammen før jul og oplægget er også i orden, så mon ikke det nok skal ende godt. Jeg er i hvert til fald spændt på resultatet, som forhåbentlig kommer på gaden engang til foråret.

Ikke nok med det, forleden udkom FOF's kursuskatalog for forårssæsonnen, så nu er jeg spændt på om der er nogen, der vil lave "Sex and the City cupcakes" sammen med mig den 23. marts.

Nu er det så jeg overvejer om kendt-heden medfører, at jeg bliver gen-kendt, og om det får konsekvenser for bloggen... for jeg må jo indrømme, at den delvise anonymitet passer mig og min familie ganske godt.

18 kommentarer:

Sifka sagde ...

Jeg glæder mig da til at kunne gå og sige,"Kagekonen? Ork, hende kender jeg da." ;)

Tina sagde ...

Aaiaii legoklodsmuffins!! :) ih hvor jeg savner min gamle arbejdsplads.
Tillykke med listepladsen!!! Og det bliver da spændende med journalisten :) Håber du opdaterer os!! :)

Zette sagde ...

Hvor er det flot, kagekone. Du fortjener det altså også. Du er både god til dine ting - og en rar person (siger jeg, der jo også kun har mødt dig een gang, hæhæhæ...)

klappeklappekage sagde ...

Jeg synes bare det er så fedt og så velfortjent!!!

Helle K. sagde ...

Selvfølgelig er det fortjent - og spændende :) Wauw jeg siger som Sifka: "Hende kender jeg - næsten" ;)

Anonym sagde ...

Det er dig velundt, hele pivtøjet :-)

Andrea sagde ...

Jeg har det som Sifka, det er totalt cool at kunne sige, at man har drukket øl og udvekslet klamme kattehistorier med Kagekonen.

Og så er det jo altså ikke hverken ufortjent eller underligt, at du er blevet berømt - dine kager er bare fantastiske kunstværker.

Glæder mig til at se legoklodsmuffins, kender en, der ville blive glad for formen ;)

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Æv, jeg kan ikke prale af at jeg kender dig, men du er til stor inspiration. Du kan være stolt af det du har opnået og af at du kan inspirere mange "fremmede" med dine ord. Og de der lego-kage-forme - dem må jeg da eje. Mine drenge ville elske sådanne kager. Glæder mig meget til at se resultatet, når du får bagt i dem første gang.

Anonym sagde ...

Nyd det pia - det er velfortjent.
jeg læser din blog med glæde :o)
Du må lave nogle skønne muffins til jounaliste + fotograf ;o)

Anonym sagde ...

Hovsa - glemte at underskrive - Hilsen Bitten ( den anonyme)

Anonym sagde ...

Jeg har Twingly mistænkt for primært at ranke efter hvor mange andre blogs der linker til den pågældende.

Set i forhold til Chart.dk's statistikker over besøg (for de blogs som er med dér), er rækkefølgen helt anderledes.

Anonym sagde ...

hehe og nu er de bare UDSOLGT! øvsen.
Fedt at din blog er oppe i vælten, det er SÅ fortjent, den er fyldt med inspiration :)

Anonym sagde ...

Kan kun give de andre ret i, at det hele er så fortjent. Jeg er dybt imponeret over dine kunsværker. Håber ikke, at manglende anonymitet gør, at du stopper denne blog. Jeg har godt nok aldrig forsøgt, at efterligne dine kunstværker, men jeg er vild med, at kigge og blive imponeret over andres evner. ;-) held og lykke. Hilsen Bente

Anonym sagde ...

Jeg kan udemærket godt følge dig i dine tanker og bekymringer - det hele kan godt blive for meget - uden at være på en negativ måde.
Men jeg syntes helt klart, at dette må betyde, at du er en del af den meget lille gruppe af mennesker, som bare er noget særligt. Et menneske som formår at nå ud til rigtig mange mennesker med dine historier, tanker og meget andet. Og så er det jo som du selv siger - at man tænker om det er det værd og om man har lyst til "berømmelsen". Det skal du jo gøre op med dig selv og sin familie. Men jeg tror så heller ikke at du er i tvivl om, at du har min og alle dine andre læseres fulde opbakning.
Knus fra Diana

Mette Aagaard Kusk sagde ...

Kære Kagekone, jeg er desværre en af dem, der IKKE kender dig, men nu har jeg fundet din blog - og jeg kan ikke slippe den igen. Selv Facebook må vige pladsen for mit klikkeri til den ene guddommelige kagekreation efter den anden.

Jeg skal holde barnedåb næste søndag og er helt i krise med kagen, men nu har jeg fundet første klasses inspiration . Tror nu ikke, at jeg tør kaste mig ud i fondant-eventyret, men bager nok nogle af dine mud-cakes i muffinforme. Det kan jeg da ikke komme galt af sted med :o)

Glæder mig til at følge dig fremover!

Kagekonen sagde ...

Velkommen til Mette. Mudcake-muffins lyder som en god ide, de er altid gode.

Anonym sagde ...

Fedt at det bare går dig så godt.
Kan også næsten sige at jeg kender dig, dog foreløbig kun på nettet.
Jeg har lige tilmeldt mig kursus i Cupcakes, glæder mig allerede.
Hilsen Heidi Thorp (Sivsko)

Joker / Tiger / Shark sagde ...

Hej. du har en flot blog. Må en norsk legoklodseformkøber komme med et spørgesmål? Hvad gør jeg galt - jeg kan ikke få "legoklodsene" hele ud af formen?