lørdag, januar 31, 2009

På vulkaner...

Jeg har en veninde. Hun og hendes søster var for nogle år siden på ferie på Sicilien og var i den forbindelse en tur oppe på Etna. Den tur var nærmest livsændrende for dem begge... Der er bare noget med vulkaner, de er farlige og dragende og smukke...


Min venindes søster fylder 40 år i dag og skal i den anledning forkæles med en kage, og hvad var mere nærliggeden end at lave en chokoladevulkan fyldt med den lækreste hindbærfromage. Overtrækket er som sædvanlig sugarpaste og lavean er orange smørcreme...

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig sød idé, det lyder som om den smager MUMS.
Hilsen Ulla

ingedk sagde ...

Vulkaner er fantastiske og sikke en god ide til en kage, flot flot

Zette sagde ...

Den ku jeg så meget godt spise et stykke af lige nu!

Anonym sagde ...

IIh altså.. Jeg bliver bare så lækker-sulten.
Laver du ikke bestillingskager? Jeg ville betale mange penge for en flot kage til min datters fødselsdag.

Anonym sagde ...

Det er virkelig en god idé - er det muligt at få opskriften, hvis du stadig har den (jeg ved jo godt at jeg kommer lidt sent) - men jeg har en middags-konkurrence kørende, og det ville være perfekt til mit tema med en sådan kage! - Kun hvis du lige ved hvor den er, og dermed ikke skal igennem noget besvær! M.v.h. Lærke.

Kagekonen sagde ...

Hej Lærke. Du kan finde opskrift på både chokoladekage, hindbær mousse og smørcreme (italiensk marengs smørcreme) i sidebaren til venstre.

Anonym sagde ...

fantastisk smuk kage, hvilken slags form bruger du til kagen? og hvor meget mousse? er det chokolade glasur eller mørk chokolade der er uden på?